Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: Tatsujin, mr.raw

Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
Beiträge: 1282
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Romandie
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Kretinou »

https://www.indiegogo.com/projects/atar ... e-design#/" onclick="window.open(this.href);return false;
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

big stuff.
Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
Beiträge: 1282
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Romandie
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Kretinou »

https://image.noelshack.com/fichiers/20 ... 4104-n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:shock: :typej: :biggun:
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

...und hinte uf em tablar no en Jack Daniels :kotz:
:vortex:
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

Huere gruusig.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
Beiträge: 7694
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Marco_in_motion »

Rächt behindereds Cab, warum tüend Lüüt ohni Sinn für Aesthetik so Projekt vollende?
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

Ich halt nöd viel vo bartops aber dä würdi au no näh

Quelle
Schiint aber en rechte lag z'ha
:vortex:
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
Beiträge: 7694
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Marco_in_motion »

würd mir s'Arcade-feeling immernonig ersetze.
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

:vortex:
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

bstellemer?
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

Order Now !

Gang denn lieber mal wider uf japan go flaniere und schnabuliere.
:vortex:
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

:vortex:
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
Beiträge: 7694
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Marco_in_motion »

isch das neue Daytona scho dusse? bin überhaupt nöd up to Date. Aber stell der mal vor wiä's ufere Röhre uusgseh würd :sabber: :sabber: :sabber:
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 4034
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von The Sheep »

ja, müessti. Namco UK het mer gschriebe ab Juli. Zäme mit em neue Mario Kart
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
Beiträge: 7694
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Marco_in_motion »

:wixer: :wixer: :wixer: :wixer:
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
Beiträge: 1369
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von meyerli »

Bim 4-CH AMP 838-13475 vo Sega funktionered de eint CH nöm. Gnauer gseit chunt uf de hindere Boxe kein Ton me use (weni umstecke uf de vordere und di hindere funktioniered, s Problem isch aso de AMP).

Das isch nöd mine, aber so gseht er us:
https://www.worthpoint.com/worthopedia/ ... 1818898041" onclick="window.open(this.href);return false;

Wie chani de Fehler chli igrenze? D Sicherige teste (Durchgang langed?), und suscht? Verstah nöd vil vo Elektronik, aber wenen eh mues ersetze chani nöd vil kaput mache...
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

was isch den das für en chaschte?
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
Beiträge: 1369
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von meyerli »

En Daytona 2 Twin
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

https://www.ricardo.ch/kaufen/games-und ... 312/?cta=1" onclick="window.open(this.href);return false;
vectrex
Pro Gamer
Pro Gamer
Beiträge: 1568
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von vectrex »

geosnow hat geschrieben:https://www.ricardo.ch/kaufen/games-und ... 312/?cta=1
Chauffsch Tader Blade ?
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

hehe.
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
Beiträge: 1369
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von meyerli »

Chamer en Emulator wie MAME mit mene richtige Cab verbinde, so das z.B. 2 Lüt uf MAME und 2 Lüt amene Racer hocked für es 4-Player Spiel?
Vilicht en doofi Frag, aber ich kan kei Ahnig vo Emulator :oops:
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 4034
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von The Sheep »

MAME erfasst eigentlich alli Informatione wo vom Spiel chöme. Warum söll mers nid mit me ächte Simulator verbinde chönne.

Da spielt eine MAME ufem Daytona Cab mit Force Feedback:
https://www.youtube.com/watch?v=-d-_8Vt5Krk" onclick="window.open(this.href);return false;
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
Beiträge: 1369
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von meyerli »

Danke, muesi demfall afange inelese und teste.

S Ziel wäri Daytona 2 uf mene Rasperry emuliere und as Live Monitor mit 1 zuesätzliche Bildschirm bruche. Als Alternative für es zuesätzlichs Model 3 Board.

https://m.youtube.com/watch?v=9tKHc4EMfO0" onclick="window.open(this.href);return false;
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 4034
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von The Sheep »

Da git mer plus minus 1-2 Mill us für en Daytona und will en 30 Franke Himbeeri Computer ibaue ? Nimm en richtige PC! Grad für Racing Games mit 3D Grafik und Analog input würdi dir empfähle nid am Emulator zspare.
Antworten

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Google [Bot] und 27 Gäste