Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: Tatsujin, mr.raw

geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

klaro, aber Afangs 90er häsch au no chönne im Spielsalon demit geld verdiene. :)
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

Wie sind eigentlich d spielsalons früener a platine choo, wos no kei internet gäh het. Alles über spiel im heftli gläse und denn is usland telefoniert und bstellt ?
Wo het de schwiizer ufsteller sini games gholt gha ?
:vortex:
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
Beiträge: 3786
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von mastercello »

Bi de Platine Händler (die meiste Platine wo i de Schwiz kaufsch hed Kleber druff):
- Novamatic
- GT Elektronik

Han vor kurzem mit eme ehemalige Aufsteller gredet.
Er hed gseid die hebi beid me als 50 Leute agstellt gha zu Spitzezeite.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

Und de novomatic etc hets denn direkt vo japan oder amerika importiert ? Sind eigentlich all platine in japan oder amerika hergstellt worde ? Ich mein jetzt nöd programmiert sondern printplatine herstellig.
:vortex:
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 4034
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von The Sheep »

turntablism hat geschrieben:Wo het de schwiizer ufsteller sini games gholt gha ?
Kontakt zu Härsteller und grössere Händler im Usland sind über Mässe (zb GTI Trade Show in London) und Fachzitschrifte zschtandcho.
An GTI bini ab und zue au mitgange. Damals wos no zahlirichi Videospielhärsteller gha het isch das no es chleins Paradies gseh au für mi als Sammler. Überall hesch gratis Gadgets und Flyer übercho. Leider isch de Arcade Berich scho ändi 90er sehr chlei worde und der Casino Berich immer grösser. Mittlerwile gits in London nur no d'ICE Totally Gaming Show und die bestoht fascht nur no us Casino Grümpel.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

Isch sicher geil gsi a'd mess uf london und denn no eis is sega-world go fun ha, wos das no gäh het.
:vortex:
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

s trocadero isch mega gxi.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

geosnow hat geschrieben:s trocadero isch mega gxi.
Isch das das dada gsi ? :sabber:

Quelle
:vortex:
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

yep, dete hani vor 25 Jahr schon VR gspielt
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
Beiträge: 3322
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Fade »

… ai mol den ond nie meh use :mrgreen:
F B S
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

20170106101748_IMG_3399-960x640.JPG
Kein jamma automat :( i de taito station....
Aber defür :-D
20170106124027_IMG_3408-960x640.JPG
Dateianhänge
20170106124015_IMG_3407-960x640.JPG
:vortex:
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

Geil, bisch i Japan?
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

Ja. Isch mega !
Bin erscht i drüü center gsi. Star wars battle pod hani hüt gspillt. Isch no lässig mal spile aber susch seits mer nöd vill. Es spiel choschtet 300 yen. Neb de taito station shinjuku isch namal en arcade, dört hani es paar blast- und net citys gfunde. Vertical shmups dört nur ddp doj und ddp saidaioujou. In the hunt hani no gseh und en huufe fighting games. Denn nesica cabs.... dasch no geil...raiden IV, und Crimzon Clover endlich mal gspillt :herzli:
In kabukicho gun bird 2 und es striker 1945 shmup zockt.
Es gitt dört no irgend en sega lade aber de isch zue, weiss nöd obs erscht göffnet wird oder zue gange isch. Isch irgendwas japanischs gschribbe wo i nöd verstahn :lol:
I 3 arcades nöd mal es egret oder es awsd gseh..und kei ac oder nac ??? Morn gahts wiiter...
:vortex:
Benutzeravatar
Panther
Pro Gamer Advanced
Pro Gamer Advanced
Beiträge: 2224
Registriert: 25 Sep 2008 08:59
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Panther »

turntablism hat geschrieben:ddp doj
Mach gschnäll dr Tagesbescht, wenigschtens! :kicher:
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

Panther hat geschrieben:
turntablism hat geschrieben:ddp doj
Mach gschnäll dr Tagesbescht, wenigschtens! :kicher:
3. Bini worde vo 3 :-D defür im crimzon clover 1 vo 3
Japaner spiled da meh sd gundam fighter und pachinko.
:vortex:
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

Steck doch eifach d kabel bide chöpf um.
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

Ich nimm s magic sword.
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 4034
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von The Sheep »

nei, er meint bide chnöpf kabel usstecke und dört s'andere harness ischtecke. isch doch easy
camelot
Rookie Advanced
Beiträge: 172
Registriert: 13 Dez 2013 06:38
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von camelot »

Ich ha mi Blast City Kabel vom FrancoB (isch in einige Fore unterwägs, wie z.B. Arcade Otaku oder Jamma+). Er macht Dir uf bschtellig Kabel nach Dim Wunsch. Bi mir sind d'Knöpf 4 und 5 z.B. dopplet aaghängt. Eimol über s'Jamma Loom und eimol über dä Aux Connector im Cab und unde denn uf e CPS2 Kick Harness. Mit däm gits fascht kei Game wo de nid chasch aaschliesse.
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

De FrancoB macht Marquee Holder.
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
Beiträge: 953
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von OlDirty »

camelot hat geschrieben:Ich ha mi Blast City Kabel vom FrancoB (isch in einige Fore unterwägs, wie z.B. Arcade Otaku oder Jamma+). Er macht Dir uf bschtellig Kabel nach Dim Wunsch. Bi mir sind d'Knöpf 4 und 5 z.B. dopplet aaghängt. Eimol über s'Jamma Loom und eimol über dä Aux Connector im Cab und unde denn uf e CPS2 Kick Harness. Mit däm gits fascht kei Game wo de nid chasch aaschliesse.
Nope. Er macht leider kei Kabel meh. Da isch de Stand zumindest vor emene halbe Johr woni mol gfroged ha. Het glaub alles sis Kabelzeugs verkauft :(
camelot
Rookie Advanced
Beiträge: 172
Registriert: 13 Dez 2013 06:38
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von camelot »

OlDirty hat geschrieben:
camelot hat geschrieben:Ich ha mi Blast City Kabel vom FrancoB (isch in einige Fore unterwägs, wie z.B. Arcade Otaku oder Jamma+). Er macht Dir uf bschtellig Kabel nach Dim Wunsch. Bi mir sind d'Knöpf 4 und 5 z.B. dopplet aaghängt. Eimol über s'Jamma Loom und eimol über dä Aux Connector im Cab und unde denn uf e CPS2 Kick Harness. Mit däm gits fascht kei Game wo de nid chasch aaschliesse.
Nope. Er macht leider kei Kabel meh. Da isch de Stand zumindest vor emene halbe Johr woni mol gfroged ha. Het glaub alles sis Kabelzeugs verkauft :(
Schad, er wirklig gueti Sache gmacht. Im Neo-Arcadia Forum isch au no eine gsi, aber dä find ich au nüm.
Do chasch no luege:
http://triplemoonstar.brinkster.net/the ... ockid=1471" onclick="window.open(this.href);return false;

Sunscht eifach säbler mache. Do git's e Beschriebig:
http://japanamusement.altervista.org/HO ... JAMMA.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Archiv vom FrancoB sim Aagebot:
https://archive.is/3AGgS" onclick="window.open(this.href);return false;

Wenn de obe dr aux connector verwändisch, muesch unde am Verteilerboard au no e Cabinet kick adapter ha:
https://www.windygaming.com/products/bl ... ck-adapter" onclick="window.open(this.href);return false;
Benutzeravatar
m.o.terra kaesi
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 6701
Registriert: 09 Mär 2002 12:36
Wohnort: Neo Kobe City
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von m.o.terra kaesi »

wer häd no loscht ond muet zom mitbiete? :mrgreen:
https://www.ricardo.ch/kaufen/sammeln-u ... t=body_cta" onclick="window.open(this.href);return false;
16-Bit forever! :sabber:
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
Beiträge: 3786
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von mastercello »

:schraube: :schraube: :schraube:
Me geds do dezue glaubs ned zum säge...aber au de Isou werd secher nie soviel bezahle defür...de versuecht jo anschinend im Nachhinein immer no nochezverhandle...und tuet agressiv etc.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
Beiträge: 7694
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Marco_in_motion »

Für diä zwei modrige Chäste würdi nödmal de Transport zahle wänni's gschänkt bechämt. In fact, ich würds nödmal welle gschänkt ha.
Mittem Isou hani schomal s'Vergnüege gha ...fräch, herablassend, tuet so als chämt nur er druus, wott fantasie-priise zahle.
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Antworten

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Mastler(P) und 4 Gäste