Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: mr.raw, Tatsujin

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Fade » 20 Apr 2016 07:08

:mrgreen:

Bild
Zuletzt geändert von Fade am 16 Mai 2016 09:38, insgesamt 1-mal geändert.
F B S
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3253
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Tradingpunkte:
Trading points plus
82
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 08 Mai 2016 07:11

Hät öper scho Mal mit somene Bartop gspielt? Mit denne emu oder mvs multcarts oder en shooter über jamma via vga und slg am LCD?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31042
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
424
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 14 Mai 2016 23:08

Ha mal am ne bartop gspillt. Het kei scanlines gha - das isch mer eigentlich au furz schnurz egal - aber de lag isch gfühlti 5 sekunde gsi.
Dad merksch glaubs ersch wenn dauernd nur lagfree zoggsch und vor allem bi shoot em ups.
Kei ahnig meh was für es system verbaue gsi isch.

Was lauft suscht no a de arcade front ?

fade wasch das für es bild zwee post vorane vo dir ? gsehn nix...
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9485
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 15 Mai 2016 06:59

isch im bartop e multiplatine oder e jamma platine gxi?

händ dini konami lcd 19zoll chäschte au lag?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31042
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
424
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Fade » 15 Mai 2016 10:29

@ turntablism Beld hani vom Netz, han kai wiiteri Infos dezue, wördmi au Wonder ne, hed öppis vomene stehende Flogsimulator!?
F B S
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3253
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Tradingpunkte:
Trading points plus
82
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 15 Mai 2016 19:01

Fade hat geschrieben::mrgreen:

Bild


mer gxeht nix.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31042
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
424
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Fade » 16 Mai 2016 09:38

:1thumb:
F B S
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3253
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Tradingpunkte:
Trading points plus
82
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 16 Mai 2016 10:14

Isch wie de "vortek v3" wo mal im gametown gstande isch. Schno cools ding.
Aber uf dem vo dim foti würd i nöd spile well dä siech vilicht afangt brenne :lol: oder warum staht da en füürlöscher drunder ?
Zuletzt geändert von turntablism am 16 Mai 2016 10:17, insgesamt 1-mal geändert.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9485
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Fade » 16 Mai 2016 10:16

Merci för d'Beldlegände :mrgreen:
F B S
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3253
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Tradingpunkte:
Trading points plus
82
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 24 Mai 2016 06:50

sind arcade gamer chli zu fanatisch mit ihrem hobby und nähmed alles zu ernscht. irgendwiä häts i dere gruppe vo lüt wahnsinig viel haters und komischi irationali kärlis. :?

aber es hät au es paar gueti lüt wiä überall.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31042
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
424
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 12 Jul 2016 14:23

Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9485
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 12 Jul 2016 18:48

so geil
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31042
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
424
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Lone Wolf » 13 Jul 2016 14:40

turntablism hat geschrieben:aber de lag isch gfühlti 5 sekunde.


Ischer selfmade gsi? das chani mir irgendwie fascht nid vorstelle wenns hyperspin oder maximus arcade gsi isch. viel rechepower bruchts ja nid unbedingt wennt nid grad high-end zügs emuliersch. und mittlerwil gits latenzfreii usb Encoder für sticks und Buttons. bim retropie z.b. hani null latenzproblem.

zum transformers R360:

ich bin mer sicher dass de stürigtechnischi aspekt bi dem wichtiger isch als grafik, also geili und es eimaligi arcade stürig :) aber findeder nid dass grafik chli lame isch? so chli Retro Optik a la time crisis us de vorzit, nöd? findi jetzt also schono chli wichtig ^^
LONE WOLF- Forever shall the wolf in me, desire the sheep in you...
Bild
Bild
Bild
Bild
武士道とは死ぬことと見つけたり
修羅道とは倒すことと見つけたり
我、悪鬼羅刹となりて
目の前の敵すべてを...斬る!!

----------------------------
Samurai Spirits - サムライスピリッツ
Benutzeravatar
Lone Wolf
SNK Playwhore
SNK Playwhore
 
Beiträge: 3792
Registriert: 06 Mär 2002 08:43
Wohnort: Under the NEO GEO moon...
Tradingpunkte:
Trading points plus
78
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon m.o.terra kaesi » 13 Jul 2016 17:05

Lone Wolf hat geschrieben:zum transformers R360:
...aber findeder nid dass grafik chli lame isch? so chli Retro Optik a la time crisis us de vorzit, nöd? findi jetzt also schono chli wichtig ^^



mol, findi au. esch grad öppe beschts ps3 nivea.
esch scho krass höttzotags (in japan): dä arcade esch nömm dezue do zom standards t'zätze. esch nor no reproduktion. de märt esch halt au fangs 1:1'000'0xxxxx gäge konsole-umsatz.

...das sind no ziite gsi, womer in arcade esch, zom sech wäg de grafik es flash go hole: wäge hard driv'in, oder Mortal Kombat, oder Last Resort etc.... :lol:
16-Bit forever! :sabber:
Benutzeravatar
m.o.terra kaesi
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 6391
Registriert: 09 Mär 2002 12:36
Wohnort: Neo Kobe City
Tradingpunkte:
Trading points plus
43
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon meyerli » 15 Jul 2016 17:19

ufem arcadeotaku verchauft eine vo spanie de alt r360. er git zwar ken pris a, aber meint +5000.- (nime mal a euros):
http://forum.arcadeotaku.com/viewtopic.php?f=36&t=33735

wer chauft? ich wot cho Probespiele
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1297
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
83
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Marco_in_motion » 15 Jul 2016 18:34

Und hätter au free shipping anegschribe? :kicher:

Edith: de Hanf will so eine ha...
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Beiträge: 7392
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Tradingpunkte:
Trading points plus
53
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 15 Jul 2016 18:50

meyerli hat geschrieben:ufem arcadeotaku verchauft eine vo spanie de alt r360. er git zwar ken pris a, aber meint +5000.- (nime mal a euros):
http://forum.arcadeotaku.com/viewtopic.php?f=36&t=33735

wer chauft? ich wot cho Probespiele


han en es paar mal im Franzki gspielt. isch no iisi. ich glaub, es hät no eine in Bali oder Singapur Flughafe.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31042
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
424
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Kretinou » 16 Jul 2016 16:16

Bild
http://www.arcade-team.com
Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1237
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Switzerland
Tradingpunkte:
Trading points plus
5
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon vectrex » 11 Aug 2016 16:03

Geschter s'Ghüüs vom Lackiere gholt und hüt de Candy 18 scho wieder zu 95% zämme:

P1110384.JPG


- no en NOS marquee holder verbaut

- d'Marqueebelüchtig wieder funktionsfähig gmacht

- und es capkit uff em Chassis verlötet -> jetzt isch s'Bild au mit dere tönte Schiibe (Polarisationsfilter oder was au immer) vornedra wieder knackig
vectrex
Pro Gamer
Pro Gamer
 
Beiträge: 1532
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Tradingpunkte:
Trading points plus
304
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 11 Aug 2016 16:14

:wixer:
Zuletzt geändert von geosnow am 11 Aug 2016 16:15, insgesamt 1-mal geändert.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31042
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
424
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Fade » 11 Aug 2016 16:14

Sweet :mrgreen:
F B S
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3253
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Tradingpunkte:
Trading points plus
82
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 11 Aug 2016 16:15

geil. häsch innedrah au alles chli neu gmacht?

ich han en mal umbaut gaht, bevor ich en em G(z)oran verchauft han. s Panel isch vom börgi. de Zoran sötti aber no es 2P12B panel ha.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31042
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
424
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon vectrex » 11 Aug 2016 16:23

Au inne neu lackiert (alles ussenand gha).

Mues numme no der Kabelbaum wieder in Originalzuestand zruggbaue (es het irgendöpper am Demagbutton d'Servicefunktion agschlosse und defür isch jetzt an dr Front statt em Chopfhöreraaschluss dr Demagbutton ...

Hesch Du s'Originalpanel mitem Münziiwurf nie gha ?
vectrex
Pro Gamer
Pro Gamer
 
Beiträge: 1532
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Tradingpunkte:
Trading points plus
304
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 11 Aug 2016 16:31

vectrex hat geschrieben:Au inne neu lackiert (alles ussenand gha).

Mues numme no der Kabelbaum wieder in Originalzuestand zruggbaue (es het irgendöpper am Demagbutton d'Servicefunktion agschlosse und defür isch jetzt an dr Front statt em Chopfhöreraaschluss dr Demagbutton ...

Hesch Du s'Originalpanel mitem Münziiwurf nie gha ?


nope. s original hani niä gah. de gamecollector90 hät glaubs mal es original panel gah. ich han so es grusigs neo geo panel damals mitübercho.

Bild
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31042
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
424
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon vectrex » 11 Aug 2016 16:44

Und wo isch da und d'Metallplatte vom Münziwurf jetzt ?
vectrex
Pro Gamer
Pro Gamer
 
Beiträge: 1532
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Tradingpunkte:
Trading points plus
304
Trading points minus
0

VorherigeNächste

Zurück zu Retro Games / Konsolen & Arcade

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 6 Gäste