Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: mr.raw, Tatsujin

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Reinforced » 27 Feb 2015 21:23

Bild

geils teil... usb stick an mak supergun :sabber:
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
Benutzeravatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
 
Beiträge: 22237
Registriert: 05 Mär 2002 16:45
Tradingpunkte:
Trading points plus
138
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 28 Feb 2015 09:57

Hesch disi alli selber gmacht ?
Gibts da nochle meh infos derzue ?
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10071
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Reinforced » 28 Feb 2015 15:56

nei ich nid :) hani vo eim im shmups forum abkauft. gitts glaubs no gar nienet zum chauffe

ev. mal da erhältlich

http://www.paradisearcadeshop.com/726-u ... sb-decoder

bruches mitem SF IV Mad Catz Stick X360 version het würkli kei lag cha aber je nach joystick typ lag ha het er gmeint...
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
Benutzeravatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
 
Beiträge: 22237
Registriert: 05 Mär 2002 16:45
Tradingpunkte:
Trading points plus
138
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 28 Feb 2015 16:27

aha, ok
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10071
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 28 Feb 2015 22:32

Reinforced hat geschrieben:nei ich nid :) hani vo eim im shmups forum abkauft. gitts glaubs no gar nienet zum chauffe

ev. mal da erhältlich

http://www.paradisearcadeshop.com/726-u ... sb-decoder

bruches mitem SF IV Mad Catz Stick X360 version het würkli kei lag cha aber je nach joystick typ lag ha het er gmeint...


und wiä hebsches ad super gun?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31234
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Reinforced » 01 Mär 2015 08:32

isch en DB15-USB Adapter... strom zieht er diräkt dört drüber. Sogar de Turbofire funktion funktioniert via XBOX 360 controller

http://www.udgametech.blogspot.com
aber äbe de UD-USB converter isch no nid online
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
Benutzeravatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
 
Beiträge: 22237
Registriert: 05 Mär 2002 16:45
Tradingpunkte:
Trading points plus
138
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 01 Mär 2015 11:38

aber du häschen? wiä muesi de ahschlüsse?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31234
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 01 Mär 2015 11:41

aber du häschen? wiä muesi de ahschlüsse?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31234
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Reinforced » 01 Mär 2015 12:38

geosnow hat geschrieben:aber du häschen? wiä muesi de ahschlüsse?


ja, äbe eifach am controller port (db 15) adr mak ahschliesse und denn de usb controller ahhänke :)

edit:

mues säge gwüssi alti boards laufet ev. nid demit z.B. es Flying Shark hani nid gstartet becho. Controller abghänkt und voila es isch gange.
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
Benutzeravatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
 
Beiträge: 22237
Registriert: 05 Mär 2002 16:45
Tradingpunkte:
Trading points plus
138
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 01 Mär 2015 17:13

neogeo controller port? gönd alli 6 buttons?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31234
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Reinforced » 01 Mär 2015 17:41

geosnow hat geschrieben:neogeo controller port? gönd alli 6 buttons?


bis jetzt hani nur 2 brucht aber söttet scho lut manual

https://drive.google.com/file/d/0B3FkmY ... dGY3M/edit
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
Benutzeravatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
 
Beiträge: 22237
Registriert: 05 Mär 2002 16:45
Tradingpunkte:
Trading points plus
138
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 01 Mär 2015 20:31

wo häsch de kauft?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31234
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Reinforced » 01 Mär 2015 20:52

isch eifach für x360/ps3 sticks... im shmups forum ahgsproche aber es gitt en sicher bald uf dere siite au
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
Benutzeravatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
 
Beiträge: 22237
Registriert: 05 Mär 2002 16:45
Tradingpunkte:
Trading points plus
138
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 01 Mär 2015 21:34

isch perfekt, han min MC TE stick no.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31234
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Marco_in_motion » 23 Apr 2015 05:33


Quelle
:herzli: :herzli: :herzli: Blast City :herzli: :herzli: :herzli:
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Beiträge: 7450
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Tradingpunkte:
Trading points plus
54
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 23 Apr 2015 07:49

vf3tb muss ich widermal in dc inehebbe
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10071
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon hanf » 30 Apr 2015 16:01

ich hans model 3 board will es isch s'beste 3d fight spiel ever!
Benutzeravatar
hanf
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 25178
Registriert: 11 Mär 2002 16:12
Wohnort: Winterthur (Seen)
Tradingpunkte:
Trading points plus
443
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 04 Mai 2015 08:17

wenn ich ziit hätti würdi das mal probiere - isch no lässig... http://8bitplus.co.uk/projects/dreamcas ... i-cabinet/
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10071
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 04 Mai 2015 09:20

grad na poscht berchoo - ich freu mi scho uf uffahrt
Bild
Bild
Bild
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10071
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Kretinou » 04 Mai 2015 14:20

Feveron :herzli:
Bild
http://www.arcade-team.com
Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1272
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Romandie
Tradingpunkte:
Trading points plus
5
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Marco_in_motion » 04 Mai 2015 18:23

suueri Post häsch becho :1thumb:
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Beiträge: 7450
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Tradingpunkte:
Trading points plus
54
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Kretinou » 04 Mai 2015 19:01

Bild
http://www.arcade-team.com
Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1272
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Romandie
Tradingpunkte:
Trading points plus
5
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon sirarthur » 04 Mai 2015 21:07

hab ich auf Arcade Heroes gesehen...cooles Video und gute Quali für das Alter...
Benutzeravatar
sirarthur
Pro Gamer Advanced
Pro Gamer Advanced
 
Beiträge: 2427
Registriert: 23 Okt 2002 18:26
Tradingpunkte:
Trading points plus
138
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 05 Mai 2015 20:24

das sind no ziite gxi.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31234
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Scarface » 06 Mai 2015 18:36

Edit
BildCODE: 1-4-5 ALBATROS

Auktionen Ricardo
Benutzeravatar
Scarface
Galactic Empire
Galactic Empire
 
Beiträge: 4015
Registriert: 03 Nov 2006 22:16
Tradingpunkte:
Trading points plus
60
Trading points minus
0

VorherigeNächste

Zurück zu Retro Games / Konsolen & Arcade

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 8 Gäste