Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: Tatsujin, mr.raw

Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
Beiträge: 495
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von nnap »

Uf ricardo hätts grad en royal.
Benutzeravatar
sosh_85
Pro Gamer
Pro Gamer
Beiträge: 1668
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von sosh_85 »

vectrex hat geschrieben:
VJP hat geschrieben:Was chamä bimnä Woody machä wo dr Monitor CHLI ruscht/unruig isch. Und glägäntläch ds Biud schwarz wird und de irgendwenn widr chunnt? Das mitm Schwarzwärdä hani itz eifach paarmau gseh wenr scho chli lengr gloffä isch. RIP odr chli fixbar?
Ds Grät isch über Umwägä vo VSA zu üs cho. Tuttu nuovo. Niämeh.
Isch alles reparierbar aber Ferndiagnose unmöglich. Eifach logisch vorgoh: Was isch für es Chassis verbaut (wahrschinlich es Hantarex MTC9000) ? Entsprächends Manual abelade.

Denn alli Steckverbindige uff feschte Sitz überprüefe und mit emene Digital Multi Meter d'Versorgigspannige messe. Evt. mol es anders remote board verwände. Es kompletts Capkit würd au nid schade Wenn das alles nüt nützt => Chassis usbaue und zumene Kenner demit ...

kann guet sie das en ground ( kabel / stecker ) abgheit isch....verursacht äu gern bildstörige ;-)
SNK <3
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
Beiträge: 495
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von nnap »

Sorry, isch uf anibis, nöd ricardo :)
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

Bild

Hehe, luschtigs Panel. Das hät wohl en Schwiizer selber gmacht. Lueged dieä grussige Sticks.
Benutzeravatar
sosh_85
Pro Gamer
Pro Gamer
Beiträge: 1668
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von sosh_85 »

geosnow hat geschrieben:Bild

Hehe, luschtigs Panel. Das hät wohl en Schwiizer selber gmacht. Lueged dieä grussige Sticks.


cab selber isch geil :-) sticks sind würkli grusig .... aber geht ja lüüt wo die bevorzuge :-)
SNK <3
Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
Beiträge: 1282
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Romandie
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Kretinou »

Bild

:typej:
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

:kicher:
GameCollector90
Rookie
Beiträge: 95
Registriert: 27 Mai 2018 18:30
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von GameCollector90 »

Bild
Bild
Bild


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

sehr schön.
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 31604
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von geosnow »

mach mal es foti vom Pony und vom SNK nebed enand. wot d höchi vom Panel checken.
Benutzeravatar
sosh_85
Pro Gamer
Pro Gamer
Beiträge: 1668
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von sosh_85 »

schöne Arcade Room :herzli: :wixer:
SNK <3
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
Beiträge: 3322
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Fade »

Bild
Zuletzt geändert von Fade am 01 Apr 2019 12:42, insgesamt 6-mal geändert.
F B S
Benutzeravatar
sosh_85
Pro Gamer
Pro Gamer
Beiträge: 1668
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von sosh_85 »

Fade hat geschrieben:Bild


Gseh nüt 8-)
SNK <3
Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
Beiträge: 1282
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Romandie
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Kretinou »

https://www.youtube.com/watch?v=vo_pSgS ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

:shock:
Benutzeravatar
sosh_85
Pro Gamer
Pro Gamer
Beiträge: 1668
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von sosh_85 »

SNK <3
Benutzeravatar
m.o.terra kaesi
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 6700
Registriert: 09 Mär 2002 12:36
Wohnort: Neo Kobe City
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von m.o.terra kaesi »

Fade hat geschrieben:Bild

:tumble:
16-Bit forever! :sabber:
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
Beiträge: 3322
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Fade »

… ond jez? Ha die cheibe Dropbox scho lang nömme bruucht!? :mrgreen:
F B S
Benutzeravatar
sosh_85
Pro Gamer
Pro Gamer
Beiträge: 1668
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von sosh_85 »

Fade hat geschrieben:… ond jez? Ha die cheibe Dropbox scho lang nömme bruucht!? :mrgreen:

gseh nix :-) ufem pc und ufem natel nix :kicher:
SNK <3
Benutzeravatar
m.o.terra kaesi
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 6700
Registriert: 09 Mär 2002 12:36
Wohnort: Neo Kobe City
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von m.o.terra kaesi »

Dropbox fonzed scho länger nöm verlinket
16-Bit forever! :sabber:
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
Beiträge: 3322
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Fade »

8-)
F B S
Benutzeravatar
sosh_85
Pro Gamer
Pro Gamer
Beiträge: 1668
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von sosh_85 »

https://www.arcadomaniashop.com/16A-Arcade-Powersupply" onclick="window.open(this.href);return false;


weiss öber öb die dinger en sicherig drinn händ ? de kolleg het problem mit dem teil....leider han i kei so es netzteil ih mim cab..... kenne die nur vo bilder :-)
SNK <3
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
Beiträge: 3786
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von mastercello »

Mit grosser Wahrschindlechkeit wirds en Eingangssicherig ha irgendwo uf em Print...aber öb das Problem esch esch die ander Frog.
Esch halt es Billig China Netzteil...kostet ja zum Glück ned alli Welt.
Benutzeravatar
sosh_85
Pro Gamer
Pro Gamer
Beiträge: 1668
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von sosh_85 »

mastercello hat geschrieben:Mit grosser Wahrschindlechkeit wirds en Eingangssicherig ha irgendwo uf em Print...aber öb das Problem esch esch die ander Frog.
Esch halt es Billig China Netzteil...kostet ja zum Glück ned alli Welt.

ok säge im kolleg söll es neus bstelle :-)

danke für antwort
SNK <3
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10760
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

ich ha amal grad mit de fotokamera und stativ gfilmt :kicher:
:vortex:
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
Beiträge: 495
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von nnap »

Isch nöd ganz eifach...
https://www.arcade-projects.com/forums/ ... ith-links/" onclick="window.open(this.href);return false;
Antworten

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 5 Gäste