Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: Master(G), mr.raw

Benutzeravatar
calanda
Bündner König
Bündner König
Beiträge: 7274
Registriert: 22 Aug 2002 16:42
Wohnort: Taafaas
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von calanda »

Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
Beiträge: 546
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von nnap »

Bim x3 häsch au nesica zügs druf. Zum teil knalleds denn no en mame druf und säged es heig en tonne games. Essentiell sind die neuere arcade system meischtens uf PC hardware basis, drum chasch döt zum teil au emulatore iibinde.
Benutzeravatar
calanda
Bündner König
Bündner König
Beiträge: 7274
Registriert: 22 Aug 2002 16:42
Wohnort: Taafaas
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von calanda »

nnap hat geschrieben: 25 Jul 2022 11:43 Bim x3 häsch au nesica zügs druf. Zum teil knalleds denn no en mame druf und säged es heig en tonne games. Essentiell sind die neuere arcade system meischtens uf PC hardware basis, drum chasch döt zum teil au emulatore iibinde.
demfall vom pris her immerno zhoch?
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
Beiträge: 546
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von nnap »

Ich würds separat aaluege. S x3 choscht öppe 3-400 stutz wenns us japan holsch. Denn en ssd für 40.— und chli arbed. D games sälber sind ja raubkopie und chasch drum kei gäld verlange. Di meischte multis gitts fertig zum abelade, drum döt au kein uufwand zums ‚zämeschtelle‘. Bim cab sälber känni d priise zwenig. Chund au drufaa öb de priis inkl. transport bis zu dir isch.
Benutzeravatar
calanda
Bündner König
Bündner König
Beiträge: 7274
Registriert: 22 Aug 2002 16:42
Wohnort: Taafaas
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von calanda »

i het no en zweiti alternative wo no türer isch. es wärend 2x orginal viewvlix us japan mit link kabel und dem system, aber choschte würs ca 9k. was het so en viewvlix wert?
vectrex
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 3932
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von vectrex »

Um die 2 Tonne, chunnt es bitzli uf d'Variante vom Vewlix a ...
Dr Möchtegärn-Physiker meint:
Ribit X Titan hat geschrieben: 26 Dez 2021 18:37 Leistung ist PS x Drehmoment, PS braucht man also immer.
Dr Dorfpolizischt meint:
Jones hat geschrieben: 02 Jan 2022 22:44 aber e 270 ps 2.2er hätt er 135ps pro liter...
:groel:
Benutzeravatar
calanda
Bündner König
Bündner König
Beiträge: 7274
Registriert: 22 Aug 2002 16:42
Wohnort: Taafaas
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von calanda »

vectrex hat geschrieben: 25 Jul 2022 14:45 Um die 2 Tonne, chunnt es bitzli uf d'Variante vom Vewlix a ...
den werend 9k ja viel ztüüür.

het öper intresse miar das zmache, will i bin bi elektronik und pc technik eifach kacke
Benutzeravatar
fifi
Gamer
Gamer
Beiträge: 413
Registriert: 06 Jul 2016 17:34
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von fifi »

Han e Frag zu de Coinmechas.

Wie funzt das Prinzipiell ?
a) Wie/Wo duet mer e Münze als akzetpierte Credit konfigueriere? A de Mecha selber oder über d'Platine wo a dem drah hanged?
Ich glaube d'Platine bruchts nur fürs "Bookkeeping" gsehni das korrekt?
Han zwei verschiedeni Mecha's (Naomi), s'einte hät e "Excel" Platine, s'andere hät e anderi Platine dezue.
Wohni mal miteme Kolleg es diy Mame Holzcab gmacht han, hämmer damals au mit ehre Coinmecha gliebäugled, ich glaub döt wärs nur e mecha gsi wo langed für das. Isch aber lang her.

b) Wenns den mal konfiguriert isch, vermueti das d'Mecha eifach Versorgigspannig brucht und Credit ighe wenn e Münze iwirf isch eifach en 0815 Schlüsserkontakt.

D'Frag rüehrt daher dasi wenni den mal s'Cab wieder zämme han, am MiSTER/XBOX per Coins Credits geil wäred, statt iwo en Chnopf, wobi wird mehr wahrschindli parallel dezue no en Credit feed im Control Panel mache.

Ihr känned eu da sicher us, merci!
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
Beiträge: 546
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von nnap »

Excel schtellsch glaub au d münze über dips ii. Han bi mim naomi en mechanische 100¥ münzprüefer iibaut. Bim naomi häsch näbem münzuuswurfchnopf no en blindabdeckig. Döt chasch schön en chnopf verbaue.
vectrex
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 3932
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von vectrex »

Es git Excel und Klingon Credit Boards.

D'Kanäl vom Münzprüfer sind uf die einzelne Münze programmiert und uf em credit board sälber chasch via Dipswitch quasi no detaillierteri Istellige mache - z.B. dass ein Kredit 10 pence choschtet und es denn für 5x10 pence en Bonuskredit git:
KlingonP1.jpg
KlingonP2.jpg
S'Credit board git denn die entsprechendi Azahl Impuls an s'I/O-Board vom Naomi use. s'Problem isch, dass die Impuls vom Credit Board relativ churz sind und so chas je nach Konfiguration bi Verwendig imene MAME-Cab zu Problem cho (Kredit wärded nid akzeptiert - cha passiere, mues aber nid).

Am beschte würdsch en mechanische Münzprüefer mit Microswitch verbaue zum allfälligi Problem verhindere ...
Dr Möchtegärn-Physiker meint:
Ribit X Titan hat geschrieben: 26 Dez 2021 18:37 Leistung ist PS x Drehmoment, PS braucht man also immer.
Dr Dorfpolizischt meint:
Jones hat geschrieben: 02 Jan 2022 22:44 aber e 270 ps 2.2er hätt er 135ps pro liter...
:groel:
Benutzeravatar
turntablism
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 11475
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

Lol, krass was für Naomis uf de Autofähre in Italie gitt :kicher:
20220730_215449_copy_1843x1382_copy_1688x1287.jpg
20220730_215458_copy_1843x1382.jpg
20220730_215502_copy_1382x1843.jpg
:vortex:
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
Beiträge: 3375
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Fade »

Ha! Chopped Doppio 8-)
F B S
Benutzeravatar
turntablism
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 11475
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

Dä Airline Pilots händs au verunstaltet
Dateianhänge
20220805_211120_copy_1382x1843.jpg
:vortex:
Benutzeravatar
m.o.terra kaesi
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 7098
Registriert: 09 Mär 2002 12:36
Wohnort: Luzern
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von m.o.terra kaesi »

Fade hat geschrieben: 02 Aug 2022 07:31 Ha! Chopped Doppio 8-)
Chopped upside down :mrgreen:
16-Bit forever! :sabber:
Benutzeravatar
calanda
Bündner König
Bündner König
Beiträge: 7274
Registriert: 22 Aug 2002 16:42
Wohnort: Taafaas
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von calanda »

Het öper vo eu so es cab?

Das isch ja mega‼️‼️

https://m.youtube.com/watch?v=xtFXv2Oiong
Benutzeravatar
turntablism
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 11475
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

im anibis isch so eis drin (gsi)
:vortex:
Akugou
Frischling
Beiträge: 1
Registriert: 21 Aug 2021 12:07
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Akugou »

Sali Zäme,

Gits öpert ide schwiz wo arcade chasis und monitore repariert?
Zuletzt geändert von Akugou am 31 Aug 2022 08:54, insgesamt 2-mal geändert.
Benutzeravatar
calanda
Bündner König
Bündner König
Beiträge: 7274
Registriert: 22 Aug 2002 16:42
Wohnort: Taafaas
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von calanda »

turntablism hat geschrieben: 30 Aug 2022 05:26 im anibis isch so eis drin (gsi)
wo chanmer so eini poste??
Benutzeravatar
turntablism
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 11475
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

ich denke dass de nöd verkauft worde isch.

vilich weisch wie alti inserat ahluege chasch (google cache, gaht nöd).
denn fidsch vilich de ahbüüter use und chasch en ahfröge.
Bild_2022-08-31_090300469.png
:vortex:
Benutzeravatar
sirarthur
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
Beiträge: 2741
Registriert: 23 Okt 2002 18:26
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von sirarthur »

https://www.tanzhalle-schuetzenhaus.ch/spielsalon

Uf de Bilder sind Crazy Taxi, Harley Davidson, Rush, Raver Racer...

kännt das öpper? Isch guet, sind d'Bilder no aktuell? Giits no irgendöpis Arcadigs in Züri?
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
Beiträge: 7859
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Marco_in_motion »

sirarthur hat geschrieben: 31 Aug 2022 17:39 https://www.tanzhalle-schuetzenhaus.ch/spielsalon

Uf de Bilder sind Crazy Taxi, Harley Davidson, Rush, Raver Racer...

kännt das öpper? Isch guet, sind d'Bilder no aktuell? Giits no irgendöpis Arcadigs in Züri?
:lol: Ja, bin mal ame Namittag mittem Hanf dete gsi, isch sone stei-alti Familie-alleskönner Beiz, Goofe Spielplatz, Frässbeiz, Tanze, Arcade, isch riesig dete, han irgendwo no es Video, wiä de Hanf ame whack-a-mole chaste umeprüglet lol.
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
hanf
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 25473
Registriert: 11 Mär 2002 16:12
Wohnort: Winterthur (Seen)
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von hanf »

Es hät sogar no es Cruisn World und es Virtua Tennis 2. Plus das wo uf de Bilder gsehsch.

De zuestand isch aber recht dürftig bis defekt. Dä Rush 2049 isch unstürbar gsi mit em defekte lenkrad... Überall sind lcd bildschirm drin... Aber ja, es git en no, gang all paar mönet mal...
Benutzeravatar
turntablism
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 11475
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

Ich ha mer en megatouch xl gholt und muss de chli uffrische. Uf em motherboard isch nomal es board druff gschruubet - das board wo de dongle / key druff igsteckt isch. Mis werkzüg passt nöd für die mutter. Ha kei passendi nuss. Isch irgendwas zwüsched 5 und 6er muetere ? Chan das si ?
Muss das board wegneh, well de cpu lüfter drunder ziemliche krach macht. Hoffe au, dass ich no so en lüfter finde.

Und weiss öpper wo mer i de CH chan T Molding / Kanteschutzprofil kaufe ?
:vortex:
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
Beiträge: 7859
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Marco_in_motion »

Isch evtl. Zoll-Werkzüüg?
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
turntablism
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 11475
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

ja, chan si. ich has uf jeddefall ufbracht und de cpu lüfter chöne ersetze.
:vortex:
Antworten

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Bing [Bot] und 9 Gäste