Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: Master(G), mr.raw

Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
Beiträge: 968
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von OlDirty »

GameCollector90 hat geschrieben: 05 Aug 2020 11:41 Bild

Bild
Bild

Update


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Erst grad gseh. Holy fuck isch das geil :panik:
Benutzeravatar
m.o.terra kaesi
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 7098
Registriert: 09 Mär 2002 12:36
Wohnort: Luzern
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von m.o.terra kaesi »

langsam wirds schochli lächerlich mit däne priise, findet er nid au?
Wie bi de Pinballs.
16-Bit forever! :sabber:
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
Beiträge: 1455
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von meyerli »

m.o.terra kaesi hat geschrieben: 25 Mai 2022 06:31
langsam wirds schochli lächerlich mit däne priise, findet er nid au?
Wie bi de Pinballs.
de isch ja nöd zum erste mal drin zu dem pris. versueche chan mers ja :kicher:

i ao forum bütet eine 4000 gbp für en e2. die sind letschti recht tür worde hani s gfühl.
Benutzeravatar
m.o.terra kaesi
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 7098
Registriert: 09 Mär 2002 12:36
Wohnort: Luzern
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von m.o.terra kaesi »

meyerli hat geschrieben: 25 Mai 2022 07:35 i ao forum bütet eine 4000 gbp für en e2. die sind letschti recht tür worde hani s gfühl.
s'esch eifach krass, för da, was es isch: 40 jährigi technik, wos d'Bildröhre jede Moment cha bozze ond findsch käni meh oder wenn, de zahlsch au grad nomol 1k. :roll:

En Neo Geo Cartridge wird au i 20 Johr no laufe, zimmli sicher. CDs vellecht ned, det mumer au scho langsam uufpasse.
Aber bi so delikate grät... ech weiss ned.
16-Bit forever! :sabber:
Benutzeravatar
Scarface
Galactic Empire
Galactic Empire
Beiträge: 4218
Registriert: 03 Nov 2006 22:16
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Scarface »

finges ou absolut überrisse.... aber günschtiger wärde cabs allgemein wou nid wiu viu dr geischt ufgäh us immer weniger git
BildCODE: 1-4-5 ALBATROS

Auktionen Ricardo
Benutzeravatar
m.o.terra kaesi
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 7098
Registriert: 09 Mär 2002 12:36
Wohnort: Luzern
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von m.o.terra kaesi »

die Retro-Hype wird eines Tages ihbräche, ha ni scho paar mol gseid do. Diä wo jetzt zwösche 40 und 50 sind händ Stotz ond Erinnerige a dazumal. I 20 Johr bruchted diä dä Stotz dä weder för es rollstuehlfähigs Träppehuus etc... Was dä no lauft technisch wird trotzdem nömm vell wärt sie.
Wer interessiert sech höt no för Gramophon oder s/w-Bildröhre :-)

Dä Agestuffer esch dä nägscht :vortex:
16-Bit forever! :sabber:
Benutzeravatar
turntablism
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 11475
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von turntablism »

m.o.terra kaesi hat geschrieben: 25 Mai 2022 08:56 Wer interessiert sech höt no för Gramophon oder s/w-Bildröhre :-)
:herzli: ich ha gern nostalgie
:vortex:
Benutzeravatar
fifi
Gamer
Gamer
Beiträge: 413
Registriert: 06 Jul 2016 17:34
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von fifi »

Hüt chli vo Hand gschmiergled bisi kei Luscht meh gha han, für d'Front inkl Coindoor häts glanged isch wohl aber au die schwerscht Siite vo de Box mit all dene Egge und so. Rächti ziit drah gsi, irgendwänn es Schmiergelbier go hole. :)
Hät vorane chli es anders wiis gha, eher nitokin white inkl chläberrückständ, cocacola oder weiss der teufel was. So wie obbe, was uf em Bild rechts isch, wobi de gross dekcel hani mal scho mit chli glasreiniger undmeh schwamm grobentsifft, no schlimmer gsi. Kennt wohl jede da inne ;)
De Fluss wird überfüllt gsi si und es isch nanig so heiss, drum hani gfunde gueti idee zums mache.
01.jpeg
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
Beiträge: 1455
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von meyerli »

:1thumb: Da hesch was vor
Benutzeravatar
calanda
Bündner König
Bündner König
Beiträge: 7274
Registriert: 22 Aug 2002 16:42
Wohnort: Taafaas
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von calanda »

Chamer uf em netdimm no meh games als naomi und atomiswave druffknalle?
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
Beiträge: 546
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von nnap »

S netdimm chasch au für es Triforce type 1 und es chihiro type 1 bruuche. Net dimm ufem naomi chasch nur naomi und atomiswave lade.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
Beiträge: 7859
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Marco_in_motion »

Warum hät diä Röhre so en Gäälstich?
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
calanda
Bündner König
Bündner König
Beiträge: 7274
Registriert: 22 Aug 2002 16:42
Wohnort: Taafaas
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von calanda »

nnap hat geschrieben: 04 Jun 2022 04:35 S netdimm chasch au für es Triforce type 1 und es chihiro type 1 bruuche. Net dimm ufem naomi chasch nur naomi und atomiswave lade.

Ach so. Zb beach spikers funktioniert nid wia krieg i das zum kaufe? In de optione chasch de bildschirm uf vertikal drehe, was super wer fuer ikaruga. Jedoch chunt en fehlermeldig mer muessi das umstelle. Chan mer das umgah damit i ikaruga spiele cha ohni de bildschirm zdrehe😂
Benutzeravatar
Scarface
Galactic Empire
Galactic Empire
Beiträge: 4218
Registriert: 03 Nov 2006 22:16
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Scarface »

Marco_in_motion hat geschrieben: 04 Jun 2022 21:28
Warum hät diä Röhre so en Gäälstich?
ka, müesst me wohl live aluege. evt e schlächti Kamera? :roll:
BildCODE: 1-4-5 ALBATROS

Auktionen Ricardo
vectrex
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 3932
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von vectrex »

calanda hat geschrieben: 05 Jun 2022 08:14 Ach so. Zb beach spikers funktioniert nid wia krieg i das zum kaufe?
Hesch es Multibios installiert?
Dr Möchtegärn-Physiker meint:
Ribit X Titan hat geschrieben: 26 Dez 2021 18:37 Leistung ist PS x Drehmoment, PS braucht man also immer.
Dr Dorfpolizischt meint:
Jones hat geschrieben: 02 Jan 2022 22:44 aber e 270 ps 2.2er hätt er 135ps pro liter...
:groel:
vectrex
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 3932
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von vectrex »

Marco_in_motion hat geschrieben: 04 Jun 2022 21:28 Warum hät diä Röhre so en Gäälstich?
Wahrschinlich nume e Iistelligssach => will heisse es bitzli mit de RGB-Potis umenandfidle ...
Dr Möchtegärn-Physiker meint:
Ribit X Titan hat geschrieben: 26 Dez 2021 18:37 Leistung ist PS x Drehmoment, PS braucht man also immer.
Dr Dorfpolizischt meint:
Jones hat geschrieben: 02 Jan 2022 22:44 aber e 270 ps 2.2er hätt er 135ps pro liter...
:groel:
Benutzeravatar
calanda
Bündner König
Bündner König
Beiträge: 7274
Registriert: 22 Aug 2002 16:42
Wohnort: Taafaas
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von calanda »

vectrex hat geschrieben: 06 Jun 2022 13:58
calanda hat geschrieben: 05 Jun 2022 08:14 Ach so. Zb beach spikers funktioniert nid wia krieg i das zum kaufe?
Hesch es Multibios installiert?
Kei ahnig. Wo gsehn i das? Wuer das au zproblem mit em bildschirm löse?
vectrex
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 3932
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von vectrex »

Nei das sind zwei verschiedeni Problem. Ich glaub Ikaruga chammer uf em Naomi nume mit vertikaler Monitorusrichtig spiele, bi mer aber nid sicher.

S'BIOS gsesch wenn s'NetDIMM entfernsch. Wenns sonen Ufchläber het isches kei Multi-BIOS:
Naomi BIOS.jpg
Dr Möchtegärn-Physiker meint:
Ribit X Titan hat geschrieben: 26 Dez 2021 18:37 Leistung ist PS x Drehmoment, PS braucht man also immer.
Dr Dorfpolizischt meint:
Jones hat geschrieben: 02 Jan 2022 22:44 aber e 270 ps 2.2er hätt er 135ps pro liter...
:groel:
Benutzeravatar
calanda
Bündner König
Bündner König
Beiträge: 7274
Registriert: 22 Aug 2002 16:42
Wohnort: Taafaas
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von calanda »

vectrex hat geschrieben: 06 Jun 2022 17:57 Nei das sind zwei verschiedeni Problem. Ich glaub Ikaruga chammer uf em Naomi nume mit vertikaler Monitorusrichtig spiele, bi mer aber nid sicher.

S'BIOS gsesch wenn s'NetDIMM entfernsch. Wenns sonen Ufchläber het isches kei Multi-BIOS:

Naomi BIOS.jpg

Wer das de grund das beach spikers ni lauft oder was bringt mer das bios?
vectrex
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 3932
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von vectrex »

Chasch umstelle zwüsche de verschiedene Ländercodes. Aber villicht hesch scho eins drin - das wird manuell via Dipswitch verstellt ...
Dr Möchtegärn-Physiker meint:
Ribit X Titan hat geschrieben: 26 Dez 2021 18:37 Leistung ist PS x Drehmoment, PS braucht man also immer.
Dr Dorfpolizischt meint:
Jones hat geschrieben: 02 Jan 2022 22:44 aber e 270 ps 2.2er hätt er 135ps pro liter...
:groel:
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
Beiträge: 546
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von nnap »

Beach spikers isch es naomi 2 game.
vectrex
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 3932
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von vectrex »

nnap hat geschrieben: 06 Jun 2022 20:10 Beach spikers isch es naomi 2 game.
Das natürlich sowieso. Söt aber klar si, dass es Naomi 2 Game nid uf emene Naomi 1 startet. Vo däm här bini gar nid uf die Möglichkeit igange ...
Dr Möchtegärn-Physiker meint:
Ribit X Titan hat geschrieben: 26 Dez 2021 18:37 Leistung ist PS x Drehmoment, PS braucht man also immer.
Dr Dorfpolizischt meint:
Jones hat geschrieben: 02 Jan 2022 22:44 aber e 270 ps 2.2er hätt er 135ps pro liter...
:groel:
Benutzeravatar
m.o.terra kaesi
VIP-Member
VIP-Member
Beiträge: 7098
Registriert: 09 Mär 2002 12:36
Wohnort: Luzern
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von m.o.terra kaesi »

16-Bit forever! :sabber:
Benutzeravatar
Master(G)
Administrator
Administrator
Beiträge: 70126
Registriert: 05 Mär 2002 18:34
Wohnort: Game-Chäller
Kontaktdaten:

Re: Arcade Cabs

Beitrag von Master(G) »

aha, fraue händ de klaut!
fraue sind tschuld!
BildBildBildBildBildBildBild
Besucht auch unsere Social-Media Kanäle!
Antworten

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 11 Gäste