XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: Tatsujin, mr.raw

Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

ha no e relativ selte bruuchti alti xbox. leider isch da s laufwerk hinüber.
gits e möglichkeit trotzdem irgendswie en softmod mache ? link für aleitig ?
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
sirarthur
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
Beiträge: 2538
Registriert: 23 Okt 2002 18:26
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von sirarthur »

de Softmod bi de alte XBOX isch tricky, chasch schnell bricke. Ich meinti es gaht nur mit gwüsse Spiel (Splinter Cell etc.), evtl. gahts aber au über FTP, lueg mal da: https://www.youtube.com/watch?v=nbSb7BFRQNo" onclick="window.open(this.href);return false;
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

hani au grad gseh.
ich probiers mal de weg...hotswap:

Quelle
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

Es hät funktioniert, au wenns öppe 6 stund brucht hät :kicher:
Dateianhänge
20210206_103145_copy_1843x1037.jpg
20210206_161425_copy_1843x1037.jpg
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
Beiträge: 22396
Registriert: 05 Mär 2002 16:45
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von Reinforced »

nice, ha das öppe vor 6 jahr zum letschte mal gmacht alles wieder vergässe.

Ig ha no 2 unbruchbari HDDs woni usbaut ha. Wie chan ich die unlocke am eifachschte?

Ha leider en Fan Mod gmacht und züüg usegsaget. De Airflow isch nüm vorhande CPU wird öppe 70°C heiss nid grad gäbig
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

Ja, es isch komplex und es gitt so e huufe programm für softmod, hdd bearbeite, iso extrahiere, transferiere...
Machsch es wie im video wi ich postet han. Downloadisch das rocky5 bundle, da isch alles derbi was bruchsch. Glaub Chimp isch es gsi zum d hdd lockä/unlock. Ha vor me jahr oder so eini gmoddet wo s laufwerk no funktioniert hät. Bi dere hani e slayer cd chöne näh. Isch ganz easy gsi.
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

will mal was neus mache. isch es schwirig e xbox 360er jtage oder e ps3 jailbreake ?
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
joe_higashi
Gamer
Gamer
Beiträge: 714
Registriert: 11 Dez 2019 11:27
Wohnort: 8055 Zürich
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von joe_higashi »

turntablism hat geschrieben:will mal was neus mache. isch es schwirig e xbox 360er jtage oder e ps3 jailbreake ?
ps3 kenn mi us :vortex: ...went e bc ps3 hesch wo nanig im arsch isch wege ueberhitzig etc. lohnt sichs recht..1tb platte ine, rebug firmware druff tue, fanmode als app..und den halt via share oder per usb-platte vo ps1 bis ps3 all games spiele wot bock hesch..oder halt die legale games ufd hd kopiere gaht au :mrgreen:

ps. rebug shint offline zsi..aber am beschte fahrsch mit d rebug firmware..uf gbatemp luege
https://gbatemp.net/threads/hackable-ps ... on.538514/" onclick="window.open(this.href);return false;
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

Hol mer bald e zweiti ps3 :kicher:

Xbox hät ja es defekts dvd laufwerk. Das füehrt leider ab und zue zum ne error 12 bim softmod. Das chas aber nöd si...Han jetzt en alladin xt2 chip pstellt. Das sött denn de "broken dvd check" umgah. Mal luege ob i das schaff.
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
joe_higashi
Gamer
Gamer
Beiträge: 714
Registriert: 11 Dez 2019 11:27
Wohnort: 8055 Zürich
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von joe_higashi »

luegsch dasd went dr eini holsch, si noed futsch isch..bi vielne alte bc ps3 isch meischtens was nuem so "guet"...went kei ps1/ps2 titel willsch druff game, holsch dr e "neuers" modell det chasch den mit HAN recht viel mache. luegsch mal na da https://store.brewology.com/whatsnew.php?lang=" onclick="window.open(this.href);return false; ..

uf d xbox muesch den wahrschinli na stuff loete..guets glinge :mrgreen:
Benutzeravatar
sirarthur
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
Beiträge: 2538
Registriert: 23 Okt 2002 18:26
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von sirarthur »

PS3 chasch eigentlich alli rächt eifach softmode, usser d'Superslim, dött gahts nur mit HAN (nöd de Solo). BC PS3 würd ich nur die Jap neh, die händ no die ganz Hardware gha, Pal BC isch scho abgspeckt. Wemer nöd allzuviil PS2 Games wött zocke, wür ich e Slim PS3 neh mit ere grosse HDD und dänn chasch PS1, teilwiis PS2 und PS3 game. De grösst Nachteil von PS2 uf Non-BC isch, das kein Support für USB Controller wie z.B. es Lenkrad häsch...welli FW spielt hütt glaub gar nöme sone Rolle, sind alli ziemlich guet, ich han bi einer Rebug druff, binere andere Ferrox, isch beides irgenwie glich. PS3 CECHA/B findt mehr am günstigste uf yahoo auctions, uf ebay sind sehr tüürs...
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

Aso ps2 uf de ps3 will ich denn eigentlich nöd.
Ehnder so ps3 iso's vo dr ps3 hdd spile und vilich no en nes emu.
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
sirarthur
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
Beiträge: 2538
Registriert: 23 Okt 2002 18:26
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von sirarthur »

Dänn isch es Slim PS3 s'bescht. Für Emus weiss i nöd, isch bi de PS3 und de XBOx 360 nöd so usgeprägt gsii, obwohl eigentlich gnueg Power. Es gitt aber glaub scho au Retroarch für d'PS3, aber es gitt Konsole wo eifacher zum bruchä sind für Emus (v.a. Wii oder ein Pi etc.)...
Benutzeravatar
LuiStyle
Pro Gamer
Pro Gamer
Beiträge: 1966
Registriert: 06 Okt 2010 21:37
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von LuiStyle »

turntablism hat geschrieben:will mal was neus mache. isch es schwirig e xbox 360er jtage oder e ps3 jailbreake ?
Lueg mal bi psxtools.de inne det findsch alles! Ps 3 isch kei sach zum mode mit iso und emu.
Aber wotsch nöd lieber gad ä PS4 mode? :)
Switch: 4627-6864-8584
PS4: LuiStyle_7
XBOX Live: LuiStyle07
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

e ps3 müsst i no kaufe sowie au e ps4. ich lueg denn mal wenn i luscht und ziit han. wart jetzt zersch mal uf modchips für di alt xbox, damit ich de scheiss error 12 chan eliminiere.
ah, ja, en alte wii hani au no irgendwo in ere schachtlä. ich lueg mal im circuit board und uf de psx siite, was i dermit chan mache
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
LuiStyle
Pro Gamer
Pro Gamer
Beiträge: 1966
Registriert: 06 Okt 2010 21:37
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von LuiStyle »

Wii isch best Konsole zum hacke und es git super Emus! :1thumb: :herzli:
Switch: 4627-6864-8584
PS4: LuiStyle_7
XBOX Live: LuiStyle07
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
Beiträge: 1353
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von meyerli »

LuiStyle hat geschrieben:Wii isch best Konsole zum hacke und es git super Emus! :1thumb: :herzli:
stimmt, bini au grad dra da bi minere wii s laufwerk defekt isch. super sach. im moment funktioniered d hälfti vo de roms aber nanig.
Benutzeravatar
joe_higashi
Gamer
Gamer
Beiträge: 714
Registriert: 11 Dez 2019 11:27
Wohnort: 8055 Zürich
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von joe_higashi »

went e nume ps3 games willsch game hesch recht e grossi uswahl...fuer emu stuff wuerdi echt e wii ne oder fuer 50.- s rgb pi kabel poschte, det lauft den retroarch 1.9.0 mit sehr vielne cores fullspeed,pixelperfect ufeme raspi 3b oder 3b+...

bi d ps3 chasch den au eifach .pkg files installiere, de vorteil isch das bi dene ps3 titel meischtens scho all updates, fixes drin hesch...alti ps3 titel sind oft isos, det muesch den d update files sueche im netz...s zietli lang hesch eifach choene s ps3 game mounte und den hesch trotz custom firmware d updates fuers game choene lade oder dasd systemupdate hesch muesse mache..kein plan wie das huet usgseht...

uf d einte ps4 hani au en softmode..aber das isch me us jux..han det am afang mal paar ps2 titel gspielt oder emus...ps4 games sind so guenschtig..lohnt sich momentan noed..spaeter den sicher mal, went games scho all fixes updates als .pkg file drin hend.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

isch no tricky, bim ne 1.6 board en chip ibaue - sind au ziemlich mikrigi lötpünkt wenn de lpc muesch rebuilde. has geschter nöd zum laufe bracht. ich gib aber nanig uf diä box z'rette.
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

So, nachdem ich di letscht zgrund gschrottet ha, hani mitlerwiile namal eini für 30.- kauft und geschter nomal de aladdin xt2 ineglöötet. Isch grad gloffe judihui.
Ich ha denn s bios mit 256 gfläsht.
Ha ja kei ahnig vo tuuten und blasen und frög mi was das eigentlich bedütet.
Chasch ja 256 oder 512 flashe....was isch de unterschied ? Wenn machsch en 256 und wenn en 512er ? Was bewürkt das ?

Btw. Xbmc4gamers isch recht cool. Chasch grad is netz mit de xböx und artwork fürd games uf de hdd ladde, homebrews usw alls online downloade. :herzli:
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
Beiträge: 22396
Registriert: 05 Mär 2002 16:45
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von Reinforced »

han de lüfter gwächslet leider isch de airflow im A.... GPU/CPU wird über 60° warm im Betrieb wohl nid optimal was?
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

Ich glaub nöd dass 60 grad schlimm isch. So ab 70 grad vilicht.
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
Beiträge: 22396
Registriert: 05 Mär 2002 16:45
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von Reinforced »

mal neui Wärmeleitpaste druf wär sicher au nids dümmschte
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

Ja, mach mal und säg ob en unterschied gsehsch. Ich ha nonie irgendswo e neui pasta druff gmacht aber überleg mer eh grad obi mal eini söll kaufe für mis taito type x und für ne xbox.
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
Beiträge: 10540
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Kontaktdaten:

Re: XBOX Classic Softmod mit kaputtem DVD Laufwerk

Beitrag von turntablism »

geschter hani di föift xbox gmoddet (di zweit tsop gfläsht). chan nüme ufhöre. harddisks gönd mer langsam us :lol:
am chüeler hani d finger verbrennt, wird ja verdammt heiss dört drin. hasi nachher zämegschruubt und temperatur isch aber immer zwüsched 50und60 grad gsi. nimmt mi wunder ob das überhaupt stimmt was temperatur messig im dashboard ahzeigt ?
https://arcadeartworkarchive.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yodel-arcade.blogspot.ch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism" onclick="window.open(this.href);return false;
:vortex:
Antworten

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 4 Gäste