Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: mr.raw, Tatsujin

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 02 Jan 2017 06:56

klaro, aber Afangs 90er häsch au no chönne im Spielsalon demit geld verdiene. :)
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30898
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 02 Jan 2017 08:02

Wie sind eigentlich d spielsalons früener a platine choo, wos no kei internet gäh het. Alles über spiel im heftli gläse und denn is usland telefoniert und bstellt ?
Wo het de schwiizer ufsteller sini games gholt gha ?
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8773
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 02 Jan 2017 08:08

Bi de Platine Händler (die meiste Platine wo i de Schwiz kaufsch hed Kleber druff):
- Novamatic
- GT Elektronik

Han vor kurzem mit eme ehemalige Aufsteller gredet.
Er hed gseid die hebi beid me als 50 Leute agstellt gha zu Spitzezeite.
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3746
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
114
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 02 Jan 2017 08:21

Und de novomatic etc hets denn direkt vo japan oder amerika importiert ? Sind eigentlich all platine in japan oder amerika hergstellt worde ? Ich mein jetzt nöd programmiert sondern printplatine herstellig.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8773
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon The Sheep » 02 Jan 2017 08:28

turntablism hat geschrieben:Wo het de schwiizer ufsteller sini games gholt gha ?

Kontakt zu Härsteller und grössere Händler im Usland sind über Mässe (zb GTI Trade Show in London) und Fachzitschrifte zschtandcho.
An GTI bini ab und zue au mitgange. Damals wos no zahlirichi Videospielhärsteller gha het isch das no es chleins Paradies gseh au für mi als Sammler. Überall hesch gratis Gadgets und Flyer übercho. Leider isch de Arcade Berich scho ändi 90er sehr chlei worde und der Casino Berich immer grösser. Mittlerwile gits in London nur no d'ICE Totally Gaming Show und die bestoht fascht nur no us Casino Grümpel.
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3588
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
42
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 02 Jan 2017 08:34

Isch sicher geil gsi a'd mess uf london und denn no eis is sega-world go fun ha, wos das no gäh het.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8773
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 02 Jan 2017 08:45

s trocadero isch mega gxi.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30898
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 02 Jan 2017 21:00

geosnow hat geschrieben:s trocadero isch mega gxi.

Isch das das dada gsi ? :sabber:

Quelle
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8773
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 02 Jan 2017 23:03

yep, dete hani vor 25 Jahr schon VR gspielt
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30898
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Fade » 03 Jan 2017 09:54

… ai mol den ond nie meh use :mrgreen:
F B S
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3245
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Tradingpunkte:
Trading points plus
82
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 06 Jan 2017 13:14

20170106101748_IMG_3399-960x640.JPG


Kein jamma automat :( i de taito station....
Aber defür :-D

20170106124027_IMG_3408-960x640.JPG
Dateianhänge
20170106124015_IMG_3407-960x640.JPG
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8773
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 07 Jan 2017 07:21

Geil, bisch i Japan?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30898
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 07 Jan 2017 14:26

Ja. Isch mega !
Bin erscht i drüü center gsi. Star wars battle pod hani hüt gspillt. Isch no lässig mal spile aber susch seits mer nöd vill. Es spiel choschtet 300 yen. Neb de taito station shinjuku isch namal en arcade, dört hani es paar blast- und net citys gfunde. Vertical shmups dört nur ddp doj und ddp saidaioujou. In the hunt hani no gseh und en huufe fighting games. Denn nesica cabs.... dasch no geil...raiden IV, und Crimzon Clover endlich mal gspillt :herzli:
In kabukicho gun bird 2 und es striker 1945 shmup zockt.
Es gitt dört no irgend en sega lade aber de isch zue, weiss nöd obs erscht göffnet wird oder zue gange isch. Isch irgendwas japanischs gschribbe wo i nöd verstahn :lol:
I 3 arcades nöd mal es egret oder es awsd gseh..und kei ac oder nac ??? Morn gahts wiiter...
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8773
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Panther » 07 Jan 2017 16:52

turntablism hat geschrieben:ddp doj

Mach gschnäll dr Tagesbescht, wenigschtens! :kicher:
Benutzeravatar
Panther
Pro Gamer Advanced
Pro Gamer Advanced
 
Beiträge: 2200
Registriert: 25 Sep 2008 08:59
Tradingpunkte:
Trading points plus
8
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 07 Jan 2017 23:25

Panther hat geschrieben:
turntablism hat geschrieben:ddp doj

Mach gschnäll dr Tagesbescht, wenigschtens! :kicher:

3. Bini worde vo 3 :-D defür im crimzon clover 1 vo 3
Japaner spiled da meh sd gundam fighter und pachinko.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8773
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon VJP » 10 Jan 2017 09:09

ha ds Magic Sword leidr nümm zum loufä bracht... abr muäsäs de no äs letschtsmau aluägä, schüsch RIP.


itz hani abr äs witers Problem :lol:
Bi mim Blast City si'd Chnöpf 4-6 jewils andersch verkablät und gö nid überä Option schtecker sondern ändä imnä separatä Schtecker wo denn diräkt zu dä Games gö.
Würd itz abr gärn widr uf "originau" zrügggah und ha das da gfundä was ja sött funktioniärä:
https://www.windygaming.com/products/as ... on-harness
Numä leider lifäräsi nid id CH. Het öppr vo öich no grad was umäligä odr kennt öppr wo i'd CH lifärät?
http://www.giz10p.co.uk/index.php?_a=vi ... oductId=85
Abr leidr usverchouft :typej:

im "schlimmschtä" Fau hamr überleit haut us dämm woni itz ha eis ds baschtlä, abr numä wemä nix anders findät.
Sexy no Tschitsu.
www.freakers.ch
VJP
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 657
Registriert: 23 Jun 2011 11:05
Tradingpunkte:
Trading points plus
6
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 10 Jan 2017 09:14

Steck doch eifach d kabel bide chöpf um.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30898
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 10 Jan 2017 09:15

Ich nimm s magic sword.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30898
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon VJP » 10 Jan 2017 09:34

geosnow hat geschrieben:Steck doch eifach d kabel bide chöpf um.

das geit nid ;) wöu dört wo dr 2x5 Schtecker sött si, isch ä anderä Schtecker drann. Das isch ds Problem.
Sexy no Tschitsu.
www.freakers.ch
VJP
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 657
Registriert: 23 Jun 2011 11:05
Tradingpunkte:
Trading points plus
6
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon The Sheep » 10 Jan 2017 12:14

nei, er meint bide chnöpf kabel usstecke und dört s'andere harness ischtecke. isch doch easy
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3588
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
42
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon VJP » 11 Jan 2017 15:01

The Sheep hat geschrieben:nei, er meint bide chnöpf kabel usstecke und dört s'andere harness ischtecke. isch doch easy

genau :D
Sexy no Tschitsu.
www.freakers.ch
VJP
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 657
Registriert: 23 Jun 2011 11:05
Tradingpunkte:
Trading points plus
6
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon camelot » 11 Jan 2017 18:30

Ich ha mi Blast City Kabel vom FrancoB (isch in einige Fore unterwägs, wie z.B. Arcade Otaku oder Jamma+). Er macht Dir uf bschtellig Kabel nach Dim Wunsch. Bi mir sind d'Knöpf 4 und 5 z.B. dopplet aaghängt. Eimol über s'Jamma Loom und eimol über dä Aux Connector im Cab und unde denn uf e CPS2 Kick Harness. Mit däm gits fascht kei Game wo de nid chasch aaschliesse.
camelot
Rookie
 
Beiträge: 127
Registriert: 13 Dez 2013 06:38
Tradingpunkte:
Trading points plus
8
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 11 Jan 2017 18:39

De FrancoB macht Marquee Holder.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30898
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon OlDirty » 11 Jan 2017 18:46

camelot hat geschrieben:Ich ha mi Blast City Kabel vom FrancoB (isch in einige Fore unterwägs, wie z.B. Arcade Otaku oder Jamma+). Er macht Dir uf bschtellig Kabel nach Dim Wunsch. Bi mir sind d'Knöpf 4 und 5 z.B. dopplet aaghängt. Eimol über s'Jamma Loom und eimol über dä Aux Connector im Cab und unde denn uf e CPS2 Kick Harness. Mit däm gits fascht kei Game wo de nid chasch aaschliesse.

Nope. Er macht leider kei Kabel meh. Da isch de Stand zumindest vor emene halbe Johr woni mol gfroged ha. Het glaub alles sis Kabelzeugs verkauft :(
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 813
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon camelot » 11 Jan 2017 21:26

OlDirty hat geschrieben:
camelot hat geschrieben:Ich ha mi Blast City Kabel vom FrancoB (isch in einige Fore unterwägs, wie z.B. Arcade Otaku oder Jamma+). Er macht Dir uf bschtellig Kabel nach Dim Wunsch. Bi mir sind d'Knöpf 4 und 5 z.B. dopplet aaghängt. Eimol über s'Jamma Loom und eimol über dä Aux Connector im Cab und unde denn uf e CPS2 Kick Harness. Mit däm gits fascht kei Game wo de nid chasch aaschliesse.

Nope. Er macht leider kei Kabel meh. Da isch de Stand zumindest vor emene halbe Johr woni mol gfroged ha. Het glaub alles sis Kabelzeugs verkauft :(


Schad, er wirklig gueti Sache gmacht. Im Neo-Arcadia Forum isch au no eine gsi, aber dä find ich au nüm.
Do chasch no luege:
http://triplemoonstar.brinkster.net/the ... ockid=1471

Sunscht eifach säbler mache. Do git's e Beschriebig:
http://japanamusement.altervista.org/HO ... JAMMA.html

Archiv vom FrancoB sim Aagebot:
https://archive.is/3AGgS

Wenn de obe dr aux connector verwändisch, muesch unde am Verteilerboard au no e Cabinet kick adapter ha:
https://www.windygaming.com/products/bl ... ck-adapter
camelot
Rookie
 
Beiträge: 127
Registriert: 13 Dez 2013 06:38
Tradingpunkte:
Trading points plus
8
Trading points minus
0

VorherigeNächste

Zurück zu Retro Games / Konsolen & Arcade

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: The Sheep und 5 Gäste