Plex, bescht Mediaplayer

In den weiten der Galaxie: Technik!

Moderatoren: Uriel, Mr Burzel

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon emP » 13 Okt 2013 17:27

TypeJ hat geschrieben:sali emp

1. han ich das ned baue :lol:
2. keni leerrörli vorhande
3. ich mues de mittelgang chrütze, chan also nur mittedurre und das gaht nid!



Dangg für d Zeichnig.

dis eigetliche Problem isch ja nid de Player sondern Connection.
Playermässig isch glaubs immer nio d Paupken NTM die mit verstilschte Unterstützig. Allerdings hett ja d A-400 irgendwelchi FW-Issues, wo Community itz nid unigschränkt glatt findet. (Ruckle bi 1080p Film wo es paar gseh, und die andere nid.)
Of course I talk to myself... Sometimes I need a professional opinion...
Benutzeravatar
emP
Staffelführer
Staffelführer
 
Beiträge: 32201
Registriert: 14 Mai 2003 09:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
65
Trading points minus
0

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon TypeJ » 14 Okt 2013 07:05

i chauf wohl sonen mini pc...
:lol:
Benutzeravatar
TypeJ
The(G)net - Redakteur
The(G)net - Redakteur
 
Beiträge: 41705
Registriert: 23 Jan 2003 08:51
Tradingpunkte:
Trading points plus
134
Trading points minus
3

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Shadow » 14 Okt 2013 18:18

Mach da
Cheers, SHADOW
Administrator > | The(G)Forum | The(G)Net | GNN.ch |

| XBL: shady2442 | PSN: Lando2442 | Wii U: Shadow2442 | For Sale Stuff! | http://old.thegforum.ch | PCE Daisakusen - we luv PCE!


Bild
Benutzeravatar
Shadow
Administrator
Administrator
 
Beiträge: 51259
Registriert: 04 Mär 2002 19:18
Wohnort: Zürich, Switzerland
Tradingpunkte:
Trading points plus
485
Trading points minus
2

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon TypeJ » 15 Okt 2013 09:50

ja man
zbox
:lol:
Benutzeravatar
TypeJ
The(G)net - Redakteur
The(G)net - Redakteur
 
Beiträge: 41705
Registriert: 23 Jan 2003 08:51
Tradingpunkte:
Trading points plus
134
Trading points minus
3

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon zeromeier » 15 Okt 2013 15:02

ich han atv2 wo absolut fantastisch isch in kombination mit xbmc, am afang eifach us langwiili gmacht, will ich de atv fark nöd einisch brucht han. jetzt laufts täglich mehreri stund, effektiv s'bescht woni je gmacht han.
Benutzeravatar
zeromeier
The(G)net - Redakteurrrrr
The(G)net - Redakteurrrrr
 
Beiträge: 19461
Registriert: 06 Dez 2007 09:55
Tradingpunkte:
Trading points plus
97
Trading points minus
0

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Uriel » 15 Okt 2013 15:05

zeromeier hat geschrieben:ich han atv2 wo absolut fantastisch isch in kombination mit xbmc, am afang eifach us langwiili gmacht, will ich de atv fark nöd einisch brucht han. jetzt laufts täglich mehreri stund, effektiv s'bescht woni je gmacht han.


Säg ich ja. Keine glaubts.
In my dream, I am the president.
When I awake, I am the beggar of the world.
Benutzeravatar
Uriel
OpenBSD Acolyte
OpenBSD Acolyte
 
Beiträge: 4309
Registriert: 05 Mär 2002 19:30
Tradingpunkte:
Trading points plus
22
Trading points minus
0

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Jones » 15 Okt 2013 15:41

xbmc isch würklech super!
louft bi mir o nonstop. entwedet zum internet radio lose oder halt irgendwelchi serie u filme luege..
am apple tv chame aber ke usb HD anehänke nimmi a?
Benutzeravatar
Jones
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 16552
Registriert: 23 Jan 2003 09:03
Wohnort: Raccoon City
Tradingpunkte:
Trading points plus
84
Trading points minus
0

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon putzfrau » 21 Okt 2013 11:11

ich ha für d'querig über de parkett sone flachi schwelle drüber gleit. isch i minere wohnig aber nid so prominent im gang sondern am rand uss. wännd wotsch machi e foti. susch chasch au im büro mit em kabel ufe und im gang a de decki quere miteme fiine kabelkanal. das fallt nid gross uf. wännd no flachs netzwerkkabel nimmsch chasch öpis zimmli unuffälligs mache.
wenn die kacke dampft... ist es kalt
Benutzeravatar
putzfrau
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 1670
Registriert: 27 Jul 2007 14:12
Tradingpunkte:
Trading points plus
12
Trading points minus
0

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon TypeJ » 22 Okt 2013 11:48

ich mues das ebe würklich eso mache glaubs...
fuck wlan :kotz:

mach mal es bild, würdmi na wunderneh
danke
:lol:
Benutzeravatar
TypeJ
The(G)net - Redakteur
The(G)net - Redakteur
 
Beiträge: 41705
Registriert: 23 Jan 2003 08:51
Tradingpunkte:
Trading points plus
134
Trading points minus
3

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Jones » 22 Okt 2013 11:57

I has itz so gmacht:

Modem/wlan router im WZ direkt näbe tv/raspberry/HDs... Alles mit lan kabel verbunde

Dr PC im büro im wlan...
MKVs downloade isch o via wlan schnell gnue (4-5MB/sek) und abgspielt wird direkt am raspberry vor HD...

Einzige nachteil:
Entweder muessi HDs zügle zum downloade oder nachem download d'files übers wlan uf d'HDs kopiere wo im WZ stöh...

Und so bruchi o ke plex meh. Direkt ab HD loufts besser...
Benutzeravatar
Jones
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 16552
Registriert: 23 Jan 2003 09:03
Wohnort: Raccoon City
Tradingpunkte:
Trading points plus
84
Trading points minus
0

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Shadow » 22 Okt 2013 12:04

hä? im lokale netzwerk lauft plex sensationell au bi 20mb/s und die wenigschte mkvs händ sone höchi bitrate the lol... chasch au no höcher ufestelle.
Cheers, SHADOW
Administrator > | The(G)Forum | The(G)Net | GNN.ch |

| XBL: shady2442 | PSN: Lando2442 | Wii U: Shadow2442 | For Sale Stuff! | http://old.thegforum.ch | PCE Daisakusen - we luv PCE!


Bild
Benutzeravatar
Shadow
Administrator
Administrator
 
Beiträge: 51259
Registriert: 04 Mär 2002 19:18
Wohnort: Zürich, Switzerland
Tradingpunkte:
Trading points plus
485
Trading points minus
2

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon TypeJ » 22 Okt 2013 12:04

dini lösig het ich au weni chönnt ;)

im büro wird zockt! und dert woni zocke MUES zwingend de router stoh! will zocke über wlan=olololol

aber serie und film luege tueni halt 95% de wiederrum ide stube!
:damn:

aber ebe, glaub mues kabel lege
:lol:
Benutzeravatar
TypeJ
The(G)net - Redakteur
The(G)net - Redakteur
 
Beiträge: 41705
Registriert: 23 Jan 2003 08:51
Tradingpunkte:
Trading points plus
134
Trading points minus
3

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Jones » 22 Okt 2013 12:07

Ok das isch es argument... I zock nix meh online... Momentan... Wenn sich das änderet muessi luege...

Lando: es geit meh drum, was openelec-xbmc ufem raspberry alles cha ab local HD vergliche mit plex server... Ton- u untertitelspur korrektur isch z.b. öpis...
Benutzeravatar
Jones
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 16552
Registriert: 23 Jan 2003 09:03
Wohnort: Raccoon City
Tradingpunkte:
Trading points plus
84
Trading points minus
0

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Shadow » 22 Okt 2013 12:11

Jones hat geschrieben:Ok das isch es argument... I zock nix meh online... Momentan... Wenn sich das änderet muessi luege...

Lando: es geit meh drum, was openelec-xbmc ufem raspberry alles cha ab local HD vergliche mit plex server... Ton- u untertitelspur korrektur isch z.b. öpis...


scho so... untertitelspur chasch im plex au korrigiere, aber nur im win/mac media center client.

ich lade aber au nix abe wo asynchron isch, daher easy :herzli:
Cheers, SHADOW
Administrator > | The(G)Forum | The(G)Net | GNN.ch |

| XBL: shady2442 | PSN: Lando2442 | Wii U: Shadow2442 | For Sale Stuff! | http://old.thegforum.ch | PCE Daisakusen - we luv PCE!


Bild
Benutzeravatar
Shadow
Administrator
Administrator
 
Beiträge: 51259
Registriert: 04 Mär 2002 19:18
Wohnort: Zürich, Switzerland
Tradingpunkte:
Trading points plus
485
Trading points minus
2

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Jones » 22 Okt 2013 12:14

Shadow hat geschrieben:ich lade aber au nix abe wo asynchron isch, daher easy :herzli:


Ja aber wär wott am pc hocke? Ufem Pi, ipad und android client geits nid...

Und ehmm... Also i ha z'gfüehl du weisch säuber nid was du alles abeladsch... Lulz
Benutzeravatar
Jones
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 16552
Registriert: 23 Jan 2003 09:03
Wohnort: Raccoon City
Tradingpunkte:
Trading points plus
84
Trading points minus
0

Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Avenger » 22 Okt 2013 12:47

TypeJ hat geschrieben:aber ebe, glaub mues kabel lege

Du J, no e Frog: Würds mit der PS3 eigentlich funktioniere, aber isch ds b/g-WLAN ds langsam? Und wenn am Ethernet-Port bi der PS3 e schnellere Access Point aschliessisch, hätts denn gnue Reserve?

Isch aber nume e Vermuetig, Wände si jo leider e starke Signalkiller.
Daran denke ich als an die tätigste Epoche meines Lebens.
Benutzeravatar
Avenger
Exil-Bärner
Exil-Bärner
 
Beiträge: 18227
Registriert: 26 Apr 2002 20:10
Wohnort: Soledurn
Tradingpunkte:
Trading points plus
44
Trading points minus
0

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon TypeJ » 22 Okt 2013 12:59

bis 720p lauft eigentlich recht guet...problem: me ka ned spuele, ned pause mache...
und wenns plötzlich hange bliebt hesch eifach pech gha, fangsch vo vorne ah!

das mit em access point chan si, aber isch immer na wlan und das isch für 1080p eifach zlahm
:lol:
Benutzeravatar
TypeJ
The(G)net - Redakteur
The(G)net - Redakteur
 
Beiträge: 41705
Registriert: 23 Jan 2003 08:51
Tradingpunkte:
Trading points plus
134
Trading points minus
3

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Shadow » 22 Okt 2013 13:11

Jones hat geschrieben:
Shadow hat geschrieben:ich lade aber au nix abe wo asynchron isch, daher easy :herzli:


Ja aber wär wott am pc hocke? Ufem Pi, ipad und android client geits nid...

Und ehmm... Also i ha z'gfüehl du weisch säuber nid was du alles abeladsch... Lulz


doch ich weiss es sehr genau lol.... kontrolliere eigentlich alli b-aaa releases sogar, falls is nanig gluegt han.... -b und tüüfer luegi nöd mal ah... fallsi mal eine abelade lol

oder wotsch mir säge hägsch uf mim plex mal eine gha wo asynchron isch? :damn:
Cheers, SHADOW
Administrator > | The(G)Forum | The(G)Net | GNN.ch |

| XBL: shady2442 | PSN: Lando2442 | Wii U: Shadow2442 | For Sale Stuff! | http://old.thegforum.ch | PCE Daisakusen - we luv PCE!


Bild
Benutzeravatar
Shadow
Administrator
Administrator
 
Beiträge: 51259
Registriert: 04 Mär 2002 19:18
Wohnort: Zürich, Switzerland
Tradingpunkte:
Trading points plus
485
Trading points minus
2

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon TypeJ » 22 Okt 2013 13:18

nei, aber eine wo grusig ruckled und unbruchbar isch...elysium alte :vortex:
:lol:
Benutzeravatar
TypeJ
The(G)net - Redakteur
The(G)net - Redakteur
 
Beiträge: 41705
Registriert: 23 Jan 2003 08:51
Tradingpunkte:
Trading points plus
134
Trading points minus
3

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Avenger » 22 Okt 2013 13:26

TypeJ hat geschrieben:me ka ned spuele, ned pause mache...
und wenns plötzlich hange bliebt hesch eifach pech gha, fangsch vo vorne ah!

Autsch! E bessere Grund gits gar nid zum e angeri Lösig sueche. So öppis strapaziert nume d Nerve und geit i Richtig Quälerei.
Daran denke ich als an die tätigste Epoche meines Lebens.
Benutzeravatar
Avenger
Exil-Bärner
Exil-Bärner
 
Beiträge: 18227
Registriert: 26 Apr 2002 20:10
Wohnort: Soledurn
Tradingpunkte:
Trading points plus
44
Trading points minus
0

Re: Plex, bescht Mediaplayer

Beitragvon Jones » 22 Okt 2013 14:27

Genau... Spuele u pousiere... Relativ wichtig findi... lol! Mal geits, mal nid. Vorallem wenn länger pousiersch, brichts hüfig ab. E minute isch ok, 3 oder 5 min nüme. (Pinkelpouse geit z.b. nid! Haha)

Drum hani di gfragt ob xbmc würsch installiere zum teste lando!

I weiss es z'schetze dass mer zuegriff gäh hesch, würklech!
aber i bi ehrlech: i bruches chum no. Fasch IMMER isch irgendwas. Entweder entsprichts nid mine qualitätsasprüch (i säuber lade NUR blueray rips abe) oder es stockt... Grad eismau hei mer wöue BB season 5 luege. In 720p versteit sich...

I mach der ke vorwurf. O dini leitig het halt sini grenze. Aber wenns stockt, machts ke freud. Und am stream chli 'vorsprung' gäh, geit mit plex (zumindest bi mir) äbe o nid... :sad:

Nowas: via airplay vom ipad/nexus ufs raspberry pi schicke. Meistens ke subs wählbar. Evtl wärs am pc selektionierbar oder es het eifach keni. I cha guet englisch aber je nach film versteisch vom slang zweni... Und i ha bi sehr vielne filme keni subs chönne wähle...
Benutzeravatar
Jones
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 16552
Registriert: 23 Jan 2003 09:03
Wohnort: Raccoon City
Tradingpunkte:
Trading points plus
84
Trading points minus
0

Vorherige

Zurück zu Tech & Nerds & Geeks

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 1 Gast