HD Crash kein Strom ?!

In den weiten der Galaxie: Technik!

Moderators: Uriel, Mr Burzel

HD Crash kein Strom ?!

Postby Reinforced » 31 Oct 2010 09:22

ich han en Festplatte wo kein Wank me macht :( jetzt muessi mer denn würkli überlege es RAID z Betriebe.

Isch nid eifach en Headcrash ich ghör gar nüt kei Motor. Hans au mittels SATA TO USB ahgschlosse au kein Wank :(

Festplatte isch es habls Jahr alt und somit au nur 1/2 Jahr Date futsch (nervt aber gliich)

Sind die würkli so heikel ? Isch en samsung 1tb 3.5 zoll SATA-II
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
User avatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
 
Posts: 21822
Joined: 05 Mar 2002 16:45
Trading points:
Trading points plus
138
Trading points minus
0

Re: HD Crash kein Strom ?!

Postby Asskicker » 01 Nov 2010 06:53

Je grösser so HDs sind, deschto afälliger sinds au uf problem.

Hät sich in Windows oder Linux oder was de Tüfel du au bruchsch nie was gmäldet und gseid => hey, lueg mal da! Die und die HD macht chli schwierigkeite?
User avatar
Asskicker
The(G)Forum Moderator
The(G)Forum Moderator
 
Posts: 14761
Joined: 22 Jan 2003 18:50
Trading points:
Trading points plus
117
Trading points minus
0

Re: HD Crash kein Strom ?!

Postby ritschi » 01 Nov 2010 10:22

isch halt mechanisch.
User avatar
ritschi
Serie-Junkie
Serie-Junkie
 
Posts: 29063
Joined: 12 May 2002 17:23
Trading points:
Trading points plus
33
Trading points minus
0

Re: HD Crash kein Strom ?!

Postby hanf » 01 Nov 2010 10:48

wänn gar kei strom tönts eher nach eme elektronische defekt!
User avatar
hanf
VIP-Member
VIP-Member
 
Posts: 24909
Joined: 11 Mar 2002 16:12
Location: Zürich (Leutschenbach)
Trading points:
Trading points plus
437
Trading points minus
0

Re: HD Crash kein Strom ?!

Postby Reinforced » 01 Nov 2010 18:54

ja ich probier jetzt die platine no z ersetze ich wott eh en anderi platte

fangs 1 headcrash hani gha aber die platte isch öppe 5 Jahr im Ihsatzt gsi die jetzt knapp es jahr.

scheiss samsung
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
User avatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
 
Posts: 21822
Joined: 05 Mar 2002 16:45
Trading points:
Trading points plus
138
Trading points minus
0

Re: HD Crash kein Strom ?!

Postby Reinforced » 05 Nov 2010 18:20

super jetzt hani d platine gwächslet und d HD springt jetzt ah aber het es klicke sprich en Headcrash :head2wall:

die alt platine isch aber würkli hinüber und gitt au kei strom meh uf die neu HD.
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
User avatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
 
Posts: 21822
Joined: 05 Mar 2002 16:45
Trading points:
Trading points plus
138
Trading points minus
0


Return to Tech & Nerds & Geeks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests