V: Jaleco Pony MK2 28 p

Was zum Dealen? Verkaufen/Tauschen/Kaufen oder Verschenken? Dann bist du hier richtig.

Moderator: agestuffer

V: Jaleco Pony MK2 28 p

Beitragvon Eurosport » 18 Feb 2018 16:50

Aktell wird das Cab nicht verkauft.
Es wird sobald ich Zeit finde fertig gestellt und dann folgt eine Neubeurteilung bezüglich Verkauf.


Trenne mich aus Platz- und Zeitgründen von meinem Jaleco MK2.

Gekauft und Importiert habe ich das Cab 2016 von Shadaloo aus den Niederlanden.
Das Cab wurde von Grund auf neu aufgebaut und mit einer weissen Pulverbeschichtung lackiert.
Es besitzt einen rotierbaren Monitor und wird mit einer 220 Volt Spannung betrieben.
Shadaloo hat 5-6 davon restauriert und verkauft.

Das Cab ist nicht zu 100% fertig, es müssen folgende Arbeiten noch gemacht werden:

- Controlpanel befestigen
- Joysticks und Buttons montieren
- 2 x 4 Button Kabel befestigen (weitere Buttons falls 2x6 benötigt werden ebenfalls verkabeln)
- Gummi-Fussmatte befestigen, kleben
- Bildeinstellungen, Geometrie usw. für das perfekte Bild
- Der Bildschirm hat leichte Einbrennungen aber im Spielbetrieb ist nichts zu sehen
- Das Brezel hat auch den einen oder anderen Riss, altersbedingt, da der Kunststoff einfach mit den Jahren brüchig wird

- Die Röhre, Chassis Kombination ist von Hantarex-Polo, es ist anscheinend nicht die original verbaute Screen / Chassis kombo für das Cab. (keine Ahnung was original da rein kommt)

Bezahlt habe ich damals eine ordentliche Stange Geld 1650 Euro plus Import und Verzollung.

Habe noch zwei Flyer zum Cab angehängt

Besichtigung sowie Teilzahlungsoptionen möglich, einfach fragen.

VG,
Eurosport
Zuletzt geändert von Eurosport am 31 Mai 2018 21:07, insgesamt 3-mal geändert.
Benutzeravatar
Eurosport
Rookie
 
Beiträge: 95
Registriert: 03 Jul 2014 20:23
Tradingpunkte:
Trading points plus
7
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Eurosport » 06 Mär 2018 10:28

Up, more pictures new price :panik:
Benutzeravatar
Eurosport
Rookie
 
Beiträge: 95
Registriert: 03 Jul 2014 20:23
Tradingpunkte:
Trading points plus
7
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon geosnow » 06 Mär 2018 11:49

tönt jetzt blöd, aber in original farb hätti en gno.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30900
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Eurosport » 06 Mär 2018 12:31

Verstoh di scho, has ursprünglich au mol so gseh und bstellt.
Aber denn hets nur no wiisi geh und am endi hets mer au so passt.
schlussendlich sind die andere Cabs bi mer au praktisch alli wiis.
Benutzeravatar
Eurosport
Rookie
 
Beiträge: 95
Registriert: 03 Jul 2014 20:23
Tradingpunkte:
Trading points plus
7
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon neobad » 07 Mär 2018 19:46

Hanen scho live gse pulverbeschichtig isch sehr guet gmacht absolut stubetauglich und de pries isch au guet
neobad
Frischling
 
Beiträge: 36
Registriert: 16 Dez 2011 09:56
Tradingpunkte:
Trading points plus
5
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon geosnow » 08 Mär 2018 09:22

hey, wotsch nur es panel verchaufe?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30900
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Eurosport » 08 Mär 2018 11:04

Vechaufe nur im Set, also alles mitenand..
Bin au offe für es Agebot original Screen / Chassis falls das öper im Agebot het, glaub den wenn alles verbaut wär, würd en nömme geh..
Han bim Bstelle no druf gachtet, dass s Netzteil uft Site verbaut wird, somit hesch meh Platz z.bsp für en 6er PCB Lösig mit Drehschalter.. das wär denn au es witers Projekt gsie
Eine het jo die 6er lösig aber er hets Cab ned welle verchaufe ;) , denn hani dänkt machs sälber und jetzt feht mer Zit
Benutzeravatar
Eurosport
Rookie
 
Beiträge: 95
Registriert: 03 Jul 2014 20:23
Tradingpunkte:
Trading points plus
7
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon geosnow » 08 Mär 2018 11:13

mach diä 6er pcb lösig nöd. ich hans ja gah und mir sind es paar boards kaputt gange. törfsch nur alles glichi boards ha. alles cps2 oder alles cps1 oder nur konami boards. alli bruched unterschiedlich strom.

aber du brusch ja nöd zwei panels. :)
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30900
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Eurosport » 08 Mär 2018 11:55

6er pcb lösig mit Drehregler: "Ok.. das het öppis." merci
Bim Panel esch es eben so, nur eis vo dene panels het gwindbölze für`d befestigung vo de Joysticks dra, sprich de Shadaloo hets kläbt ka :typej: und das het genau 10min gebt. s zwoite Panel het er denn mit de Bölze nochegsändet und das ghört zum cab.
Also wenn eine kennsch wo der die kei Ahnig M5 oder so gwindbölze chan aneschweisse, denn chasch das Panel sogar Gratis ha.
Benutzeravatar
Eurosport
Rookie
 
Beiträge: 95
Registriert: 03 Jul 2014 20:23
Tradingpunkte:
Trading points plus
7
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon geosnow » 08 Mär 2018 12:52

Eurosport hat geschrieben:Also wenn eine kennsch wo der die kei Ahnig M5 oder so gwindbölze chan aneschweisse, denn chasch das Panel sogar Gratis ha.


Gfindi scho. wär natürlich cool.

:)
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30900
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Eurosport » 08 Mär 2018 13:19

Bringe mer ane.. ich tues mol uf d site für di..
Benutzeravatar
Eurosport
Rookie
 
Beiträge: 95
Registriert: 03 Jul 2014 20:23
Tradingpunkte:
Trading points plus
7
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon geosnow » 08 Mär 2018 13:58

cool.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30900
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Zoran » 09 Mär 2018 07:24

Gege nimm doch sPony wird schwierig nomal eis zfinde, dänn häsch es horizontals und vertikals und muesch nümm de Bildschirm dreie. Umsprütze chönt mers ja immer no.

wänn mers Cab gfalle würd, hättis gno.
Benutzeravatar
Zoran
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 2766
Registriert: 19 Okt 2006 11:02
Tradingpunkte:
Trading points plus
243
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon neobad » 09 Mär 2018 08:11

Schad hani kei platz :cry:
neobad
Frischling
 
Beiträge: 36
Registriert: 16 Dez 2011 09:56
Tradingpunkte:
Trading points plus
5
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon geosnow » 09 Mär 2018 08:31

Zoran hat geschrieben:Gege nimm doch sPony wird schwierig nomal eis zfinde, dänn häsch es horizontals und vertikals und muesch nümm de Bildschirm dreie. Umsprütze chönt mers ja immer no.

wänn mers Cab gfalle würd, hättis gno.


Ich han ja es zweits graus gfunde.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30900
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Zoran » 09 Mär 2018 09:29

dänn isch ja guet :-D
Benutzeravatar
Zoran
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 2766
Registriert: 19 Okt 2006 11:02
Tradingpunkte:
Trading points plus
243
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon m.o.terra kaesi » 10 Mär 2018 08:33

geosnow hat geschrieben:
Zoran hat geschrieben:Gege nimm doch sPony wird schwierig nomal eis zfinde, dänn häsch es horizontals und vertikals und muesch nümm de Bildschirm dreie. Umsprütze chönt mers ja immer no.

wänn mers Cab gfalle würd, hättis gno.


Ich han ja es zweits graus gfunde.


gott sei dank: mer händ das gschtürm do im forum nömm chönne ghööre :lol: :lol:
16-Bit forever! :sabber:
Benutzeravatar
m.o.terra kaesi
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 6304
Registriert: 09 Mär 2002 12:36
Wohnort: Neo Kobe City
Tradingpunkte:
Trading points plus
42
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Zoran » 10 Mär 2018 10:06

gege wie lang sprich wieviel Jahr häsch müesw warte sueche bis serschte da i de Schwiz gfunde häsch :1thumb:
Benutzeravatar
Zoran
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 2766
Registriert: 19 Okt 2006 11:02
Tradingpunkte:
Trading points plus
243
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Shadow » 10 Mär 2018 13:55

was würs choschte wennds du fertigbaue würsch? hätt evtl. interesse.
Cheers, SHADOW
Administrator > | The(G)Forum | The(G)Net | GNN.ch |

| XBL: shady2442 | PSN: Lando2442 | Wii U: Shadow2442 | For Sale Stuff! | http://old.thegforum.ch | PCE Daisakusen - we luv PCE!


Bild
Benutzeravatar
Shadow
Administrator
Administrator
 
Beiträge: 51114
Registriert: 04 Mär 2002 19:18
Wohnort: Zürich, Switzerland
Tradingpunkte:
Trading points plus
482
Trading points minus
2

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Eurosport » 10 Mär 2018 16:05

joystick & buttons inne mache esch e churzi sach und 2x4er verkabelig fürd buttons und joystick montiere esch au e churzi sach.
d fuessmatte wetti ich personlich ned die vorhandeni sondern e helleri sones grau mit rille und die hani bis jetzt ned gfunde, sprich mit dem Material wo ich do han, ca 45-1h min. aber ebe, wenn du das so möchtsch wie s vorhande esch, denn immerno glich 1350.- es wär aber immer nonig zu 100% fertig

de vorteil wär, dass de neui bsitzer button und joysticks eso zämestelle chan wie er das gern het.
es git bi de buttons und grad bi de joysticks so richtig guets züg wo mer nach sim gusto und sine töpe konfiguriere und bstelle chan.
aber im endeffekt chasch au ned druf luege und motiersch das inne wo du grad hesch.. funktioniere tuets glich..

zudem wenn die paar sache machsch (ned schwer), den setzisch dich auch grad mit em cab echli usenand und lernsch besser demit umzgo, will plug and play esch es ebe meischtend ned ganz (aber alles machbar)

süscht chasch s Cab au mo cho aluege oder hesch ggf. en kolleg wo er das zäme chönd am cab schrube und istelle
Benutzeravatar
Eurosport
Rookie
 
Beiträge: 95
Registriert: 03 Jul 2014 20:23
Tradingpunkte:
Trading points plus
7
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Shadow » 10 Mär 2018 23:00

hehe, nei wotts fixfertig. easy. han kei Ziit und Luscht zum umeschruube, han scho zviel Projektli wo umeligged willi kei Ziit han hehe.
Cheers, SHADOW
Administrator > | The(G)Forum | The(G)Net | GNN.ch |

| XBL: shady2442 | PSN: Lando2442 | Wii U: Shadow2442 | For Sale Stuff! | http://old.thegforum.ch | PCE Daisakusen - we luv PCE!


Bild
Benutzeravatar
Shadow
Administrator
Administrator
 
Beiträge: 51114
Registriert: 04 Mär 2002 19:18
Wohnort: Zürich, Switzerland
Tradingpunkte:
Trading points plus
482
Trading points minus
2

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon geosnow » 11 Mär 2018 07:14

häts dete bim neo zeiche en strich drin oder isch das s Foti?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30900
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: V: Jaleco Pony MK2 28

Beitragvon Eurosport » 11 Mär 2018 08:23

geosnow hat geschrieben:häts dete bim neo zeiche en strich drin oder isch das s Foti?


Das esch d Spieglig vo de Neonröhre a de Decki vo de Garage.
Benutzeravatar
Eurosport
Rookie
 
Beiträge: 95
Registriert: 03 Jul 2014 20:23
Tradingpunkte:
Trading points plus
7
Trading points minus
0


Zurück zu Trading: Kaufen, verkaufen und tauschen...

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Bing [Bot] und 7 Gäste