The(G)Forum - Abtrugg since 1999

www.thegforum.ch | www.thegnet.ch



It is currently 18 Nov 2017 10:53

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: 23 Oct 2017 06:40 
Offline
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
User avatar

Joined: 14 Feb 2011 13:20
Posts: 8040
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
31
Trading points minus
0
Such en 8 GB, 16 GB oder 32 GB. hesch no eini wo nümm bruchsch ?
evtl. no e neue Batterie für di erscht PSP wo usechoo isch...glaubs PSP 1000

_________________
Sent from my Gülleloch using Logitech Keyboard
http://yodel-arcade.blogspot.ch/
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism
Image


Last edited by turntablism on 14 Nov 2017 19:16, edited 1 time in total.

Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: 25 Oct 2017 13:38 
Offline
Gamer
Gamer
User avatar

Joined: 13 Nov 2016 14:22
Posts: 735
Trading points:
Trading points plus
19
Trading points minus
0
ha der en memory stick pro duo 4 GB :-) überreste vo de PSP


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: 25 Oct 2017 15:41 
Offline
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
User avatar

Joined: 14 Feb 2011 13:20
Posts: 8040
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
31
Trading points minus
0
het sich unterdesse erledigt 32gb, danke anyway

_________________
Sent from my Gülleloch using Logitech Keyboard
http://yodel-arcade.blogspot.ch/
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: 25 Oct 2017 15:46 
Offline
Gamer
Gamer
User avatar

Joined: 13 Nov 2016 14:22
Posts: 735
Trading points:
Trading points plus
19
Trading points minus
0
turntablism wrote:
het sich unterdesse erledigt 32gb, danke anyway



Bitte :-)


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: 26 Oct 2017 08:28 
Offline
VIP-Member
VIP-Member
User avatar

Joined: 08 Mar 2002 10:47
Posts: 4353
Trading points:
Trading points plus
123
Trading points minus
0
Ich hett evntl no en 32gb stick für ps vita

Aber de isch nöd gluch wie de memory stick glaubs


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: 26 Oct 2017 08:34 
Offline
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
User avatar

Joined: 14 Feb 2011 13:20
Posts: 8040
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
31
Trading points minus
0
ebbe...hät sich erledigt.
han für mini psp woni verstaubt us em schrank gholt han en adapter-memorystick für mikrosd charte überchoo.

thank`s anyway !

_________________
Sent from my Gülleloch using Logitech Keyboard
http://yodel-arcade.blogspot.ch/
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: 14 Nov 2017 19:22 
Offline
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
User avatar

Joined: 14 Feb 2011 13:20
Posts: 8040
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
31
Trading points minus
0
Ich will für mini canon 750d en adapter dass ich d kamera as steckdose netz chan ahänke und stundelang :kicher: chan filme ohni immer de akku z wechsle.
Das gitz doch glaub..oder ?...uf jedefall hets bim batteriefach no e ussparig wo es kabel dri passe wür.
Het öpper so eis oder weiss woni was gschiids finde ?

Original Batterie bzw akku isch e lp-e17

_________________
Sent from my Gülleloch using Logitech Keyboard
http://yodel-arcade.blogspot.ch/
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: 14 Nov 2017 19:51 
Offline
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
User avatar

Joined: 02 Feb 2011 23:52
Posts: 6648
Location: Züri Oberland wills super isch
Trading points:
Trading points plus
41
Trading points minus
0
wieso häsch du eigentlih immer irgend es Pork i dim Avatler?

_________________
geosnow wrote:
du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) wrote:
du bisch eifach en guete mensch.


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: 14 Nov 2017 20:02 
Offline
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
User avatar

Joined: 14 Feb 2011 13:20
Posts: 8040
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
31
Trading points minus
0
Chli abwechslig aber doch immer ähnlich... :kicher: oder well e sau eifach cool isch

Ebbe..en ac adapter für e canon..

_________________
Sent from my Gülleloch using Logitech Keyboard
http://yodel-arcade.blogspot.ch/
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: 14 Nov 2017 20:54 
Offline
VIP-Member
VIP-Member

Joined: 07 Oct 2010 13:32
Posts: 1295
Trading points:
Trading points plus
4
Trading points minus
0
https://www.subtel.ch/index.php?cl=details&offerId=7117271173&lang=0&anid=921492&cnid=e48945e0277d038aaf3f95d379fc94f8&campaign=ch-pla/Netzteil/921492&gclid=EAIaIQobChMIm8-B-Oq-1wIVhp8bCh3HcAe-EAQYASABEgLEj_D_BwE

https://siroop.ch/baumarkt-garten/bauen-renovieren/elektromaterial/canon-dr-e18-gleichstromkoppler-fuer-eos-750d-760d-8000d-kiss-x8i-rebel-t6s-01885564?network=g&campaignid=424171937&adgroupid=27028479737&keyword=&matchtype=&adposition=1o4&adtype=pla&product_id=1431009-4&gclid=EAIaIQobChMIy8TP5-u-1wIVDWcbCh38awssEAQYBCABEgJXCvD_BwE&gclsrc=aw.ds

subtel kenne ich jetzt nicht, hat aber paybal und sonstiges zeug.....sollte serioes sein. :kicher:


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: 15 Nov 2017 05:35 
Offline
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
User avatar

Joined: 14 Feb 2011 13:20
Posts: 8040
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
31
Trading points minus
0
Thanks :herzli:

_________________
Sent from my Gülleloch using Logitech Keyboard
http://yodel-arcade.blogspot.ch/
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: 16 Nov 2017 19:36 
Offline
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
User avatar

Joined: 14 Feb 2011 13:20
Posts: 8040
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
31
Trading points minus
0
Ich ha jetzt sone baterie mit kabel aber leider keis netztei derzue.
Frag:
Uf de original batterie staht 7.2V. Ich ha no sones multi netzteil wo i chan verschideni volt vo 3 bis 12v istelle. Unter anderem hani no 7.5V.
Sölli jetzt di beide stecker (vom netzteil und vom canon dc adapter) wo nöd zäme passed, abschniide, zämelöte, schrumpfschluch drüber und denn probiere ?
Ich denk anstell vo 7.2V sött 7.5V nix usmache und d cam nöd grad zerstöre - oder ?

_________________
Sent from my Gülleloch using Logitech Keyboard
http://yodel-arcade.blogspot.ch/
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: 17 Nov 2017 12:38 
Offline
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
User avatar

Joined: 14 Feb 2011 13:20
Posts: 8040
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
31
Trading points minus
0
turntablism wrote:
Ich ha jetzt sone baterie mit kabel aber leider keis netztei derzue.
Frag:
Uf de original batterie staht 7.2V. Ich ha no sones multi netzteil wo i chan verschideni volt vo 3 bis 12v istelle. Unter anderem hani no 7.5V.
Sölli jetzt di beide stecker (vom netzteil und vom canon dc adapter) wo nöd zäme passed, abschniide, zämelöte, schrumpfschluch drüber und denn probiere ?
Ich denk anstell vo 7.2V sött 7.5V nix usmache und d cam nöd grad zerstöre - oder ?



Edit: hät funktioniert

_________________
Sent from my Gülleloch using Logitech Keyboard
http://yodel-arcade.blogspot.ch/
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Kretinou and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group