Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: mr.raw, Tatsujin

Re: Arcade Cabs

Beitragvon nnap » 19 Feb 2020 13:22

Das mit USB isch s neue. Bschtells bim arcadeworlduk. Wenn döt nur s J-PAC bschtellsch zahls kei zoll.
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 458
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
24
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon rebornkid » 19 Feb 2020 13:23

nnap hat geschrieben:Das mit USB isch s neue. Bschtells bim arcadeworlduk. Wenn döt nur s J-PAC bschtellsch zahls kei zoll.


Ok, aber de bruchsch für an PC nur de USB-Aschluss am J-Pac?
BildBild
Benutzeravatar
rebornkid
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1254
Registriert: 21 Nov 2010 19:28
Tradingpunkte:
Trading points plus
35
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon nnap » 19 Feb 2020 13:25

Ja, schtürig und schtrom fürs jpac gönd über USB.
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 458
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
24
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon rebornkid » 19 Feb 2020 13:59

nnap hat geschrieben:Ja, schtürig und schtrom fürs jpac gönd über USB.


Ok, bin ebe nueme drus cho, will bi de aleitig uf de homepage staht bi de installation.

Connect the keyboard interface cable from the DIN connector marked “PC KB/USB” to the PC keyboard port or USB port.
BildBild
Benutzeravatar
rebornkid
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1254
Registriert: 21 Nov 2010 19:28
Tradingpunkte:
Trading points plus
35
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon nnap » 19 Feb 2020 14:08

Ja, das isch nümm aktuell. Eifach USB und fertig. Bruuchsch uf de jamma siite au kei power vom cab.
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 458
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
24
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon rebornkid » 19 Feb 2020 14:14

nnap hat geschrieben:Ja, das isch nümm aktuell. Eifach USB und fertig. Bruuchsch uf de jamma siite au kei power vom cab.


Hehe, geili sieche...

Genau, das hani glese, das es kei Power vo Siite Cab brucht.

Danke fuer de Support! :1thumb:
BildBild
Benutzeravatar
rebornkid
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1254
Registriert: 21 Nov 2010 19:28
Tradingpunkte:
Trading points plus
35
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon rebornkid » 21 Feb 2020 09:56

rebornkid hat geschrieben:Wenn ich vom Mame-PC s'Bild direkt per HDMI oder VGA uf en LCD gibe, de chani trotzdem de J-PAC für de Reste bruche, sprich für dSticks, Buttons und Münziwurf vom Arcade?


Wenni nur Stick und Buttons über die J-Pac laufe lah, de chani ja grad au de I-Pac neh. Bild gangi ja direkt vom PC uf de Screen.

https://www.arcadeworlduk.com/products/ ... coder.html

Bzw. de für 2 Player:

https://www.arcadeworlduk.com/products/ ... coder.html
BildBild
Benutzeravatar
rebornkid
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1254
Registriert: 21 Nov 2010 19:28
Tradingpunkte:
Trading points plus
35
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon nnap » 21 Feb 2020 10:04

klar, wenn eh nöd willsch amene jamma cab aahänke bruuch garnüt vo dem. Denn chasch au en USB stick näh.
Suscht müesstisch bim I-PAC halt no vo de schruubterminals uf jamma öppis baschtle.
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 458
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
24
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 03 Mär 2020 10:40

ha mal gschwind de monitor probiert. funktioniert :herzli: herrlichs medres bild !

20200303_112102.jpg

20200303_112143.jpg

20200303_112446.jpg


Nur leider hani es problem mit de platine wo en wackel het. de sega chip vermuetlich. wenni druff druck isch guet. susch hett er grafick fehler.
ich getrau mi aber nöd smd löte :|

20200303_112226.jpg


Wer repariert pcbs i de CH ?
Oder het öper erfahrig mit em Caius gmacht ? Dä isch glaub us IT...
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9746
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 03 Mär 2020 11:55

De Fabrizio (caius) macht gueti Arbet...für en Italiener sogar super Arbeit... :kicher:
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3768
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
114
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 03 Mär 2020 12:13

mastercello hat geschrieben:De Fabrizio (caius) macht gueti Arbet...für en Italiener sogar super Arbeit... :kicher:

lol. weisch warum italiener so chlii sind....spass bei seite.
weisch wie ich en chan kontaktiere und wie lang bi ihm e repp gaht ?
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9746
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon VJP » 03 Mär 2020 12:21

turntablism hat geschrieben:Nur leider hani es problem mit de platine wo en wackel het. de sega chip vermuetlich. wenni druff druck isch guet. susch hett er grafick fehler.
ich getrau mi aber nöd smd löte :|

duäsch chli Heissluftfönä :oops:
Sexy no Tschitsu.
www.freakers.ch
VJP
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 898
Registriert: 23 Jun 2011 11:05
Tradingpunkte:
Trading points plus
8
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon sosh_85 » 03 Mär 2020 12:54

Wer repariert pcbs i de CH ?
Oder het öper erfahrig mit em Caius gmacht ? Dä isch glaub us IT...[/quote]


de alfa75 da im Forum repariert PCB :-)
SNK <3
Benutzeravatar
sosh_85
Pro Gamer
Pro Gamer
 
Beiträge: 1500
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Tradingpunkte:
Trading points plus
55
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon nnap » 03 Mär 2020 21:49

Ich doch s pilot kids vo mir. Chan der es anders board gä. Chans ja nöd sii dases muesch repariere ;)
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 458
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
24
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 03 Mär 2020 23:10

mastercello hat geschrieben:De Fabrizio (caius) macht gueti Arbet...für en Italiener sogar super Arbeit... :kicher:


er macht kei Sega boards. zumindest kei sega system 32.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31111
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
426
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 04 Mär 2020 04:49

Han en mal agschribbe gester. Mal luege was er antwortet.

@nnap ja isch das vo dir. Weiss halt au nöd... Isch halt arcade platine und relativ günschtig gsi für das board. Mit sowas muesch rechne bi so alte elektronik.
Wär perfekt für es dedicated pilot kids cab mit dem 24khz monitor wo ich ha.

Hesch nöd zuefällig es gradius 4 fukkatsu :kicher: ?
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9746
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon nnap » 04 Mär 2020 06:15

De caius macht kei ‚modeni‘ sache. Isch mer aber nöd rächt dases nöd gaat. Ich gib der uf jede fall en ersatz. SMD löte chani scho ;)
Benutzeravatar
nnap
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 458
Registriert: 16 Mai 2011 07:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
24
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 04 Mär 2020 06:28

jä, söll ders mal retour schicke ?, denn chasch es ahluege.
mfg
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9746
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon GameCollector90 » 06 Mär 2020 14:45

Bild
Bild
Bild

chlises update...



Gesendet von iPhone mit Tapatalk
GameCollector90
Rookie
 
Beiträge: 58
Registriert: 27 Mai 2018 18:30
Tradingpunkte:
Trading points plus
2
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 06 Mär 2020 14:48

holy...
Dateianhänge
tenor.gif
tenor.gif (1.81 MiB) 200-mal betrachtet
giphy.gif
giphy.gif (1.02 MiB) 201-mal betrachtet
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9746
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Kretinou » 06 Mär 2020 17:00

:fick: :wixer: :kitzel:
Bild
http://www.arcade-team.com
Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1266
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Romandie
Tradingpunkte:
Trading points plus
5
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon sosh_85 » 06 Mär 2020 17:39

fett geil :wixer: :herzli: :1thumb:
SNK <3
Benutzeravatar
sosh_85
Pro Gamer
Pro Gamer
 
Beiträge: 1500
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Tradingpunkte:
Trading points plus
55
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Grisu » 06 Mär 2020 21:35

Het no platz für paar cabs :kicher:
Benutzeravatar
Grisu
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1018
Registriert: 25 Apr 2012 10:51
Wohnort: Ämmebronx
Tradingpunkte:
Trading points plus
22
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Doraemon » 07 Mär 2020 08:50

Hammer! Ganz geili cabs!
22nd century robot cat

Doraemon loves Dorayaki!
Benutzeravatar
Doraemon
Rookie Advanced
 
Beiträge: 163
Registriert: 25 Jul 2018 07:02
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Vorherige

Zurück zu Retro Games / Konsolen & Arcade

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 2 Gäste