Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: mr.raw, Tatsujin

Re: Arcade Cabs

Beitragvon OlDirty » 10 Aug 2018 20:31

I ha nöd de gNz thread gläse und ebe au nix gseh vo NOS.Will au gar nix me wüsse susch chani den au nüme schlofe.
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 825
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon meyerli » 10 Aug 2018 20:33

1200 - 1600 USD
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1268
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
81
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon OlDirty » 10 Aug 2018 20:44

Ok so here some more info. I might as well come out and say how many E2 there is to make a little more sense. There 70 E2s 25 of which is label new from the seller. My guy said this is most likely false but will confirm when his partner go to the seller warehouse Aug 10. I will get some picture around this time. They are buying out the warehouse 250 unit worth of cabs. Aug 20 they should be back at their warehouse at which point they can take more pictures need be. He figure a month at sea. I figure out a lottery? Once I get a number on "new" unit. I will fill the rest of the container with these 'used' unit. I will have to figure out the pricing on both type once I get final count. I'm hoping to it at the 1600 mark.

Question to the interested parties. Once I receive the container. What is the expected pick up time, so I can figure out temporary storage. I can meet up with the shipper to help load but will not be packing it up.


Da hani no gfunde.
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 825
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 11 Aug 2018 12:20

isch doch super. i 3-5 jahr wärded diä den wieder frei.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30930
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
422
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon sosh_85 » 14 Aug 2018 18:04

SNK <3
Benutzeravatar
sosh_85
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1330
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Tradingpunkte:
Trading points plus
51
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 14 Aug 2018 18:22

Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8919
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon sosh_85 » 14 Aug 2018 18:26

turntablism hat geschrieben:China cab..
https://hard--candy.com/candy/Big_Century_29
Gseht no frisch us



mir gfallts nöd würkli 8-) aber zum glück sind gschmäcker verschiede :fick:
SNK <3
Benutzeravatar
sosh_85
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1330
Registriert: 13 Nov 2016 13:22
Tradingpunkte:
Trading points plus
51
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 25 Aug 2018 20:28

Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8919
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon m.o.terra kaesi » 26 Aug 2018 19:41

holy shit :-)
16-Bit forever! :sabber:
Benutzeravatar
m.o.terra kaesi
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 6334
Registriert: 09 Mär 2002 12:36
Wohnort: Neo Kobe City
Tradingpunkte:
Trading points plus
43
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon The Sheep » 26 Aug 2018 20:02

De R360 hätt min damalige WG Kolleg gärn kauft gha, afangs 90er. Agäblich hets nur 3 devo gä in Europa, und de einzig Händler, wo eine zverchaufe het gha, het 65k defür welle. Isch es bitz über unsere Möglichkeite gseh. Aber immerhin, en original Dragon's Lair Automat mit Space Ace Umbaukit hämer poschtet!
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3676
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
42
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 27 Aug 2018 22:19

de R360 isch im FranzKarlWeber gxi. denn isch er mal am flughafe, im Grodonia, im PlanetMax usw gxi.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30930
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
422
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 28 Aug 2018 03:40

...und hüt ?
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8919
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 28 Aug 2018 06:05

isch doch mal eine vor es paar jahr uf ricardo gxi. viellicht hät de Isou en gschnapped.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30930
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
422
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 28 Aug 2018 06:11

geosnow hat geschrieben:isch doch mal eine vor es paar jahr uf ricardo gxi.

nöd wahr ?
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8919
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 05 Sep 2018 19:16

Ha mer es autofire dings fürs cab zämebrätlet.
Isch no cools ding. Chasch für 1p und 2p de a-button ahschlüsse. Nur plug n play.
Für paar alti spiel ischs guet. Fantasy zone gaht geil ab eso. Raiden 1 und 2 isch au guet. Bim fighting hawk häts nöd funktioniert, kei ahnig wiso ?
Für zb cave chasch aber nöd würkli bruche.
Dateianhänge
20180905_205642-928x1650.jpg
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8919
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 05 Sep 2018 19:41

fighting hawk isch au güsel. Das Spiel hät huere viel dumme Sache. Vorallem wenn an Rand anneflügsch bisch immer ide Scheisse.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30930
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
422
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 05 Sep 2018 19:45

Ich ha aber recht lang spass dra gha und es isch no ziemlich easy und oldschool.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8919
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 05 Sep 2018 22:10

und ja, bi Toaplan Spiel und alli vo denn alte Programmiere, schüssed d Panzerli oder Bodegegner nümme, wenns hinder dir durre sind. bi Fighting Hawk gits diä Regle nöd. Isch zwar okay im Läbe, aber für d Shooterspielbarkeit isches doof.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30930
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
422
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon OlDirty » 24 Okt 2018 19:26

I gönn mine Arcade Cabs mol no je en MAME PC.
S'vertikale Cab isch fertig. Döt druf lauft Big Box als Front End (Super easy peasy zum ufsetze) und als Emulator GroovyMame mit CRT Emudriver. So dass halt perfekti Uflösig hesch uf de Röhre. Isch recht de Hass gsi bis alles mol glaufe isch. Uf em horizontale Cab chunt den no Retroarch druf mit jenste alte Konsole. Ischalte isch mittels Hautpschalter am Cabinet und über de 12V am Jamma wird grad es 230V Relais gschaltet wo den au de PC startet.

@Marcel: bi 21:52 zu Ehre vo dinere Sammlig :mrgreen:


Quelle
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 825
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 25 Okt 2018 05:53

Isch interessant: da häsch 2000 games und mer spielt glich immer nur diä 10 gliche. De Vorteil bi Mame isch, dass mer kei Adapter für pre jamma games brucht.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30930
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
422
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon XYBOT » 25 Okt 2018 07:06

turntablism hat geschrieben:...und hüt ?


WD-40 Company het das teil ufkauft, denn chönds all ires wd40 grad verwerte und bruched kei wiiteri chunde :1thumb:
Benutzeravatar
XYBOT
c'est mamifigg
c'est mamifigg
 
Beiträge: 15500
Registriert: 05 Mär 2002 19:28
Tradingpunkte:
Trading points plus
217
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Marco_in_motion » 25 Okt 2018 07:10

Han au sones Mamecab, zocke niä drah, hät chli input lag, mega wenig aber es langet damits mi ahschiesst. Ich bruuches nur zum browse wänni e Platine chaufe will. Das ganze umegeboote wänni länger nöd drah zockt han und Züüg ihstelle nervt mi eifach. Dänn häts irgendwo mal en Hänger - und ich gheie scho übere.
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Beiträge: 7313
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Tradingpunkte:
Trading points plus
53
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 25 Okt 2018 09:50

ich wür glaub en lag gspüre und hätti immer s'gfühl dass de monitor wird kaputt gah mit me mame pc.
aber vilicht machi irgendswenn au mal en rechner ine. ich ha aber mit mine paar platine scho müeh all spieli z'spile.

aber es gseht guet us dis video :1thumb:
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8919
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon OlDirty » 25 Okt 2018 17:13

Also isch jo groovy Mame druf und nöd snormale. Da isch extrem uf minimale Lag usgleit.Also i gspühr do nix bi dene Games woni au als PCB ha.
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 825
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 30 Okt 2018 09:57

mastercello hat geschrieben:Taito Egret 3
Bild

sali marcel. chasch mer säge was usserd em monitor und artwork de unterschied isch vom e3 zum awsd ? isch au jamma und halb jvs ?
überlegg mer obi eis mit me kaputte moni söll go hole.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8919
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

VorherigeNächste

Zurück zu Retro Games / Konsolen & Arcade

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 5 Gäste