Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: mr.raw, Tatsujin

Re: Arcade Cabs

Beitragvon The Sheep » 23 Jul 2017 21:22

ja, müessti. Namco UK het mer gschriebe ab Juli. Zäme mit em neue Mario Kart
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3622
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
42
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Marco_in_motion » 23 Jul 2017 21:45

:wixer: :wixer: :wixer: :wixer:
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Beiträge: 7290
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Tradingpunkte:
Trading points plus
53
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon meyerli » 14 Aug 2017 19:42

Bim 4-CH AMP 838-13475 vo Sega funktionered de eint CH nöm. Gnauer gseit chunt uf de hindere Boxe kein Ton me use (weni umstecke uf de vordere und di hindere funktioniered, s Problem isch aso de AMP).

Das isch nöd mine, aber so gseht er us:
https://www.worthpoint.com/worthopedia/ ... 1818898041

Wie chani de Fehler chli igrenze? D Sicherige teste (Durchgang langed?), und suscht? Verstah nöd vil vo Elektronik, aber wenen eh mues ersetze chani nöd vil kaput mache...
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1267
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
81
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 14 Aug 2017 22:11

was isch den das für en chaschte?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30916
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
422
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon meyerli » 15 Aug 2017 04:29

En Daytona 2 Twin
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1267
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
81
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 18 Aug 2017 18:42

Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30916
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
422
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon vectrex » 18 Aug 2017 19:24

geosnow hat geschrieben:https://www.ricardo.ch/kaufen/games-und ... 312/?cta=1


Chauffsch Tader Blade ?
vectrex
Pro Gamer
Pro Gamer
 
Beiträge: 1523
Registriert: 13 Mär 2002 17:12
Tradingpunkte:
Trading points plus
304
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 18 Aug 2017 20:31

hehe.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30916
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
422
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon meyerli » 27 Aug 2017 16:46

Chamer en Emulator wie MAME mit mene richtige Cab verbinde, so das z.B. 2 Lüt uf MAME und 2 Lüt amene Racer hocked für es 4-Player Spiel?
Vilicht en doofi Frag, aber ich kan kei Ahnig vo Emulator :oops:
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1267
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
81
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon The Sheep » 27 Aug 2017 17:15

MAME erfasst eigentlich alli Informatione wo vom Spiel chöme. Warum söll mers nid mit me ächte Simulator verbinde chönne.

Da spielt eine MAME ufem Daytona Cab mit Force Feedback:
https://www.youtube.com/watch?v=-d-_8Vt5Krk
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3622
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
42
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon meyerli » 27 Aug 2017 18:04

Danke, muesi demfall afange inelese und teste.

S Ziel wäri Daytona 2 uf mene Rasperry emuliere und as Live Monitor mit 1 zuesätzliche Bildschirm bruche. Als Alternative für es zuesätzlichs Model 3 Board.

https://m.youtube.com/watch?v=9tKHc4EMfO0
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1267
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
81
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon The Sheep » 27 Aug 2017 20:07

Da git mer plus minus 1-2 Mill us für en Daytona und will en 30 Franke Himbeeri Computer ibaue ? Nimm en richtige PC! Grad für Racing Games mit 3D Grafik und Analog input würdi dir empfähle nid am Emulator zspare.
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3622
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
42
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 27 Aug 2017 20:13

uf ukvac verchauft einen en scud race für 150. bzw eifach s model 3 board.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30916
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
422
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon meyerli » 28 Aug 2017 04:53

Ich woten nöd ibaue, sondern separat als live Monitor laufe la. Weni es Vermöge für en PC usgib chani grad so guet es Model 3 Board mit Daytona 2 hole. Aber grundsätzlich spilts kei Rolle ob hinderem TV de en Raspberry oder en PC staht.
Gaht jetzt me mal ums usprobiere...
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1267
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
81
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 28 Aug 2017 20:01

https://mobile.twitter.com/mattbrailsfo ... 5146950659
Lol. Isch no cooli idee mit dem chlinä outrun projekt
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8880
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon fifi » 28 Aug 2017 20:21

meyerli, due mal ufem audioboard sicherig durepiepse als erschts.

2) caps aluege öb usgloffe sind oder sich ufbläht händ
3) IC's und glichrichter beguetachte öb chli blöterli oder cracks gsehsch vo aug

das chönnt dir en hiwies liefere...
Benutzeravatar
fifi
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 259
Registriert: 06 Jul 2016 17:34
Tradingpunkte:
Trading points plus
9
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon meyerli » 30 Aug 2017 10:46

Danke.
Durchgang bi de Sicherige schint guet si. Au gsehni grad ken offesichtliche defekt, allerdings müesti s Board zerst nachli putze. Isch aber na schwer dra here cho.
Mer fallt uf das + und - vo de beide Front Lutsprecher zämeglötet worde isch. Nime das na vonenand und teste namal zum vilicht s Problem nachli chöne igrenze.
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1267
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
81
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon fifi » 30 Aug 2017 14:44

den wirds wohl mono sie.

vlt falschi impedanz ?
Benutzeravatar
fifi
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 259
Registriert: 06 Jul 2016 17:34
Tradingpunkte:
Trading points plus
9
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon meyerli » 30 Aug 2017 16:25

Isch en 4 Channel AMP wo nur na Mono lauft, drum sinds zämeglötet gsi. Han seb weggno und 2 defekti Bahne überbrückt aber lauft nur uf 1 Lutsprecher vo 4. Das isch nüt für mini Skills, die 2 Überbrückige hend mi scho gschafft :kicher:
Impedanz isch ok, miteme andere funktioniert alles.
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1267
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
81
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon fifi » 31 Aug 2017 06:20

transe und/oder poweramps futsch demfalls...
Benutzeravatar
fifi
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 259
Registriert: 06 Jul 2016 17:34
Tradingpunkte:
Trading points plus
9
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 24 Nov 2017 23:02

Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8880
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 24 Nov 2017 23:14

Also the Strike fighter würdets uf Luzern liefere.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30916
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
422
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 29 Nov 2017 14:47

lol :typej: ha mer sones chinder go-kart spiel gholt :lol: made in taiwan
nimms mal unter d`lupe wenni ziit han.
WTF :groel:
Dateianhänge
thumbnail.jpg
thumbnail (5).jpg
thumbnail (2).jpg
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8880
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Marco_in_motion » 29 Nov 2017 15:19

lol, was lauft für hardware drin? Chihiro?
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Beiträge: 7290
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Tradingpunkte:
Trading points plus
53
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 29 Nov 2017 15:24

hehhehhe, kei ahnig aber ich vermuete en pc und kei üblich bekannti arcade hardware.
ha leider bitz wenig ziit momentan. mues das ding denn no chöpfe dass is in erste stock bringe chan wos denn mal untersuecht wird...
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8880
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

VorherigeNächste

Zurück zu Retro Games / Konsolen & Arcade

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 2 Gäste