Seite 149 von 176

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 16 Jul 2015 08:50
von Fade
Yes! Cool :1thumb:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 16 Jul 2015 11:05
von m.o.terra kaesi
Fade hat geschrieben:Yes! Cool :1thumb:


eigentli häds doch es eignigs Topic gä för da oder? "arcades around the globe" oder so?
:mrgreen:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 16 Jul 2015 17:17
von Fade
T R U E ! :heul:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 20 Jul 2015 14:33
von turntablism

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 30 Jul 2015 15:45
von turntablism
zeige da mal aktuelli fötli us spanie. bin en bsuech in lloret go mache und in tossa. Fotos sind schlecht worde :oops:

lloret:
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

tossa:
Bild
Bild


ha de lets go jungle gschpillt und bi dene verflixte münzschieber chole inelah - lol
nur dedicated cabs hets.

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 30 Jul 2015 17:44
von geosnow
Candiy cabs häts dete su niä viel gah.

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 07 Aug 2015 12:38
von Fade
8-)

Bild

Bild

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 07 Aug 2015 14:25
von mastercello
Mauro, dini Pics stellts leider ned dar!

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 07 Aug 2015 15:15
von geosnow
gxeh au nix

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 08 Aug 2015 00:23
von turntablism
Ch au ned

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 08 Aug 2015 13:52
von Fade
:1thumb:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 08 Aug 2015 14:14
von geosnow
So guet.

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 08 Aug 2015 15:34
von Avenger
isch frisch

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 08 Aug 2015 15:43
von Fade
Digital Playground :vortex:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 10 Aug 2015 05:17
von turntablism
es hett en arcadechaschte im kino abaton aber dasch nur e atrappe :(

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 10 Aug 2015 07:51
von Fade
Es Werbe–Pop–Up! :mrgreen: Schaad ome Chaschte (au wens kai Candy esch)…

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 10 Aug 2015 10:04
von Avenger
Da isch der Wreck it Ralph Kasten aber besser gsi. ;)

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 11 Aug 2015 15:55
von meyerli
Avenger hat geschrieben:Da isch der Wreck it Ralph Kasten aber besser gsi. ;)

da hets grad eine :mrgreen:
http://www.ebay.de/itm/Fix-it-Felix-Jr- ... 3aaf8c532d

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 12 Aug 2015 07:20
von Fade
Yeah! Zueschloh :mrgreen:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 09 Okt 2015 10:58
von turntablism
ich will mal eproms brenne - zbsp. vom sheep siner homepage diä software revisions lade, brenne und ustuusche. chan mer öpper sonen brenner empfehle und vilicht no e bezugsquelle wommer diversi roms bschtelle chan sowie es paar tipps was für software mer brucht derfür. ich han ehrlich gseit kei ahnig dervoo aber wills au mal probiere. ich denke es isch au vo vorteil wemmer sonen burner dihei hät um im schlimmschte fall wenn mal e platine fehler macht oder mer e defekti het, mit mame roms das teil evtl. repariere chan....
m.f.g.

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 19 Okt 2015 18:39
von turntablism
dasch no lässig für de gameroom
IMG_1769.JPG

da chasch so baschtelböge lade, uf dicks foti papier drucke, uusschniidä, baschtlä und ufstelle.
ich mach no es paar schweindli und hänks ad decki ufä :P
http://flyers.arcade-museum.com/?page=a ... he+Archive

d frau langt sich langsam an grind :typej: :lol:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 19 Okt 2015 18:58
von The Sheep
turntablism hat geschrieben:ich will mal eproms brenne - zbsp. vom sheep siner homepage diä software revisions lade, brenne und ustuusche. chan mer öpper sonen brenner empfehle und vilicht no e bezugsquelle wommer diversi roms bschtelle chan sowie es paar tipps was für software mer brucht derfür. ich han ehrlich gseit kei ahnig dervoo aber wills au mal probiere. ich denke es isch au vo vorteil wemmer sonen burner dihei hät um im schlimmschte fall wenn mal e platine fehler macht oder mer e defekti het, mit mame roms das teil evtl. repariere chan....
m.f.g.

ich han en TOP MAX us Taiwan. Modäll TOP3100. Choscht so öppä 180$ uf Ebay.com. Mit däm bini rächt zfriede. Software isch derbi, aber si lauft nur uf 32Bit Windows (zumindescht vor 2-3 Jahr wonen poschtet han). Aber ich hanmer denn uf Ricardo für 80 Frenk es alts Windows XP Laptop kauft. Mit däm gohts au.

Was Platine Reparature agoght chani dir leider wenig Hoffnige mache. d'Chance dass es gsocklets Eprom kaputt isch wenn en Platine an Arsch goht, isch bi gfühlte 1-3%.

Aber sunscht ghört sone Brenner miner Meinig noch in jedi Sammlig. Grad für BIOS Züüg (NAOMI, ST-V, NEO-GEO) und Revisione ischs natürlich super.

EPROMs würdi uf ebay.com sueche. Git vili Abieter in Hong Kong wo üsserscht günschtig und portofrei liefere. Wenns pressiert und bereit bisch 3-5x soviel zzahle, isch Distrelec.ch en gueti Adräss.

Falls en andere Brenner chaufsch, lueg druf dass er mindeschtens 42pin EPROMS chan brenne. Vieli göhn nur bis 40pin.
NAOMI BIOS isch zb 42pin. Und umes Batsugun uf Special Version umzbaue bruchsch glaubs au mehr als 40 wenni mi richtig erinnere

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 19 Okt 2015 19:45
von OlDirty
turntablism hat geschrieben:dasch no lässig für de gameroom
IMG_1769.JPG

da chasch so baschtelböge lade, uf dicks foti papier drucke, uusschniidä, baschtlä und ufstelle.
ich mach no es paar schweindli und hänks ad decki ufä :P
http://flyers.arcade-museum.com/?page=a ... he+Archive

d frau langt sich langsam an grind :typej: :lol:



Ohh Säääuli vo mim Lieblingsgame :herzli: . Chan dini Frau also durchus verstoh :kicher: . Zum Glück hani nöd sonen Figürli Merchandise Fetisch susch wär bi mir au no alles voll so Zügs. Aber danke für de Link. Super Sach :1thumb:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 20 Okt 2015 10:58
von turntablism
The Sheep hat geschrieben:ich han en TOP MAX us Taiwan.

danke fürd infos
naomi roms/bios wird i ned bruuche aber das grät schiint no guet z`sii. no e frag zu de roms: da gitz ja diä mit em feischter wo mit uv-liecht löschisch und denn wider neu beschriibe chasch. also grad no en eeprom-löschgrät bschtelle isch sicher kein seich. ich han leider grad wenig ziit zum mich über das thema im netzt schlau z mache. chasch denn au roms wo keis so es uv-feischter hend mit em eprom brenner lösche ? oder laht sich so es rom wenn eimal beschribbe niemeh lösche oder überschriibä ?

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 22 Okt 2015 07:08
von boergi
ROM = read only memory
chasch aso nur läse

PROM = programmable ...
eimalig

EPROM = ereasable ...
met fäischter dur UV liecht löschbar

EEPROM = electrical ereasable ...
bla..