Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: mr.raw, Tatsujin

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 09 Okt 2015 10:58

ich will mal eproms brenne - zbsp. vom sheep siner homepage diä software revisions lade, brenne und ustuusche. chan mer öpper sonen brenner empfehle und vilicht no e bezugsquelle wommer diversi roms bschtelle chan sowie es paar tipps was für software mer brucht derfür. ich han ehrlich gseit kei ahnig dervoo aber wills au mal probiere. ich denke es isch au vo vorteil wemmer sonen burner dihei hät um im schlimmschte fall wenn mal e platine fehler macht oder mer e defekti het, mit mame roms das teil evtl. repariere chan....
m.f.g.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10450
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 19 Okt 2015 18:39

dasch no lässig für de gameroom
IMG_1769.JPG

da chasch so baschtelböge lade, uf dicks foti papier drucke, uusschniidä, baschtlä und ufstelle.
ich mach no es paar schweindli und hänks ad decki ufä :P
http://flyers.arcade-museum.com/?page=a ... he+Archive

d frau langt sich langsam an grind :typej: :lol:
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10450
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon The Sheep » 19 Okt 2015 18:58

turntablism hat geschrieben:ich will mal eproms brenne - zbsp. vom sheep siner homepage diä software revisions lade, brenne und ustuusche. chan mer öpper sonen brenner empfehle und vilicht no e bezugsquelle wommer diversi roms bschtelle chan sowie es paar tipps was für software mer brucht derfür. ich han ehrlich gseit kei ahnig dervoo aber wills au mal probiere. ich denke es isch au vo vorteil wemmer sonen burner dihei hät um im schlimmschte fall wenn mal e platine fehler macht oder mer e defekti het, mit mame roms das teil evtl. repariere chan....
m.f.g.

ich han en TOP MAX us Taiwan. Modäll TOP3100. Choscht so öppä 180$ uf Ebay.com. Mit däm bini rächt zfriede. Software isch derbi, aber si lauft nur uf 32Bit Windows (zumindescht vor 2-3 Jahr wonen poschtet han). Aber ich hanmer denn uf Ricardo für 80 Frenk es alts Windows XP Laptop kauft. Mit däm gohts au.

Was Platine Reparature agoght chani dir leider wenig Hoffnige mache. d'Chance dass es gsocklets Eprom kaputt isch wenn en Platine an Arsch goht, isch bi gfühlte 1-3%.

Aber sunscht ghört sone Brenner miner Meinig noch in jedi Sammlig. Grad für BIOS Züüg (NAOMI, ST-V, NEO-GEO) und Revisione ischs natürlich super.

EPROMs würdi uf ebay.com sueche. Git vili Abieter in Hong Kong wo üsserscht günschtig und portofrei liefere. Wenns pressiert und bereit bisch 3-5x soviel zzahle, isch Distrelec.ch en gueti Adräss.

Falls en andere Brenner chaufsch, lueg druf dass er mindeschtens 42pin EPROMS chan brenne. Vieli göhn nur bis 40pin.
NAOMI BIOS isch zb 42pin. Und umes Batsugun uf Special Version umzbaue bruchsch glaubs au mehr als 40 wenni mi richtig erinnere
Zuletzt geändert von The Sheep am 20 Okt 2015 05:51, insgesamt 2-mal geändert.
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 4001
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
44
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon OlDirty » 19 Okt 2015 19:45

turntablism hat geschrieben:dasch no lässig für de gameroom
IMG_1769.JPG

da chasch so baschtelböge lade, uf dicks foti papier drucke, uusschniidä, baschtlä und ufstelle.
ich mach no es paar schweindli und hänks ad decki ufä :P
http://flyers.arcade-museum.com/?page=a ... he+Archive

d frau langt sich langsam an grind :typej: :lol:



Ohh Säääuli vo mim Lieblingsgame :herzli: . Chan dini Frau also durchus verstoh :kicher: . Zum Glück hani nöd sonen Figürli Merchandise Fetisch susch wär bi mir au no alles voll so Zügs. Aber danke für de Link. Super Sach :1thumb:
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 949
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 20 Okt 2015 10:58

The Sheep hat geschrieben:ich han en TOP MAX us Taiwan.

danke fürd infos
naomi roms/bios wird i ned bruuche aber das grät schiint no guet z`sii. no e frag zu de roms: da gitz ja diä mit em feischter wo mit uv-liecht löschisch und denn wider neu beschriibe chasch. also grad no en eeprom-löschgrät bschtelle isch sicher kein seich. ich han leider grad wenig ziit zum mich über das thema im netzt schlau z mache. chasch denn au roms wo keis so es uv-feischter hend mit em eprom brenner lösche ? oder laht sich so es rom wenn eimal beschribbe niemeh lösche oder überschriibä ?
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10450
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon boergi » 22 Okt 2015 07:08

ROM = read only memory
chasch aso nur läse

PROM = programmable ...
eimalig

EPROM = ereasable ...
met fäischter dur UV liecht löschbar

EEPROM = electrical ereasable ...
bla..
boergi
Arcade God
Arcade God
 
Beiträge: 4955
Registriert: 10 Mär 2002 15:00
Tradingpunkte:
Trading points plus
119
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 22 Okt 2015 09:07

:1thumb: thanx
wenni ziit hätti, würdi gern no e lehr als informatiker / elektroniker mache welle.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10450
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 22 Okt 2015 18:22

Mer nimmt sich die Ziit.
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31510
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
433
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon The Sheep » 22 Okt 2015 18:35

turntablism hat geschrieben:also grad no en eeprom-löschgrät bschtelle isch sicher kein seich.

würdi dir empfähle. ich han zb dä do:
http://www.ebay.com/itm/New-1-PCS-UV-EPROM-EEPROM-Eraser-Erase-Ultraviolet-Light-Erasable-Timer-/281269101229?hash=item417cf1e2ad:g:a1cAAOxyJX1TA2v3
billig in jedere Hinsicht, aber langet völlig
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 4001
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
44
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 23 Okt 2015 11:03

beispiel donpachi vo diner homepage :
de U58 32 Pin = http://www.ebay.ch/itm/5pcs-AMD-27C020- ... hDA25MNLXw ?
de U29 40 Pin = http://www.ebay.ch/itm/5pcs-M27C4002-10 ... wvK4vLZPIw ?

ich mues mer glaubs es chliises rom-arsenal zuelegge

edit: gitts grad es paar eproms wommer chan säge es isch kein seich es paar vo däne umeligge ha wells zimlich gängig sind. da gitts ja e mängi a verschidene bezeichnige und mit verschidene azahl pins.
ich will no es neogeo und es st-v multi bios brenne versueche.
burner und eraser isch bschtellt...
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10450
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 23 Okt 2015 11:31

Kauf bi buyicnow.com - de hed Alles und zo guete Preise.

Es ged e huufe verschiedene Type.
Chund ganz druf a was wettsch mache.

Ha ca. 30 EPROM Type deheim.
Chan der evtl. ushelfe, if u want.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3780
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
116
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 23 Okt 2015 11:35

cool, mässi, ich chume druff zrugg. wenn d`hardware itroffe isch wirdi mal mini pcbs ahluege und bitz umäschneugge im netz.
btw: wie stahts mit FZ2 ?
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10450
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 23 Okt 2015 15:18

Warte no uf d'SRAM IC wos brucht...den probieri das de mol!
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3780
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
116
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 08 Dez 2015 12:30

last week i received... :herzli:
IMG_1964.JPG

my christmas present
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10450
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Kretinou » 08 Dez 2015 15:36

Otomedius :herzli:
Bild
http://www.arcade-team.com
Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1274
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Romandie
Tradingpunkte:
Trading points plus
5
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 12 Dez 2015 10:20

Mega Michi! :1thumb:

Do heds no zwei interessanti Sache uf Ricardo gram im Moment:
Outrun Sit on Cab - https://www.ricardo.ch/kaufen/sammeln-u ... 782847856/
2x 25" Monitore - https://www.ricardo.ch/kaufen/sammeln-u ... 783462926/
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3780
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
116
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 12 Dez 2015 18:41

Outrun mit autonummer [TI 1] :lol:
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10450
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon meyerli » 19 Dez 2015 18:14

10 aero tables zum flicke, restauriere, zweg mache.....:
http://forum.arcadeotaku.com/viewtopic.php?f=35&t=32239

wer lahts cho? :kicher:
Benutzeravatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1336
Registriert: 13 Dez 2002 13:13
Tradingpunkte:
Trading points plus
84
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 20 Dez 2015 08:47

de hätti scho gern, aber kei lust zum restauriere. Ich würd denn aber scho 2000chf für en restaurierte mit perfektem monitor zahle.
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31510
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
433
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon The Sheep » 20 Dez 2015 11:24

vor allem ohni control panel. de zahlsch e hufe und bechunnsch es am ändi doch nid so ane wies mol usgseh het
Benutzeravatar
The Sheep
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 4001
Registriert: 06 Okt 2010 23:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
44
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Scarface » 14 Feb 2016 13:03

Ha dr Psykick im AO Forum für Aero City Artwork Stickers agfrogt. Er meint er laht nöchschtens widr lo mache u git mr dr Pris für nes Full Set no düre.
Eventuell het ja süsch no grad öpper Intresse. Isch recht schwirig was astendigs ds finge wo as Original ane chunnt...

Bild
Bild
BildCODE: 1-4-5 ALBATROS

Auktionen Ricardo
Benutzeravatar
Scarface
Galactic Empire
Galactic Empire
 
Beiträge: 4030
Registriert: 03 Nov 2006 22:16
Tradingpunkte:
Trading points plus
60
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 14 Feb 2016 22:09

brücht mal en Aero city.
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31510
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
433
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 15 Feb 2016 12:47

was bruchsch ? :-D alls .eps files (s panel selber findsch im netz)
Dateianhänge
aero zusatz.png
aero surr.png
aero seiten.png
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10450
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Scarface » 15 Feb 2016 16:30

turntablism hat geschrieben:was bruchsch ? :-D alls .eps files (s panel selber findsch im netz)

nice! hättsch original grössi? en gueti sticker factory demfall!?
BildCODE: 1-4-5 ALBATROS

Auktionen Ricardo
Benutzeravatar
Scarface
Galactic Empire
Galactic Empire
 
Beiträge: 4030
Registriert: 03 Nov 2006 22:16
Tradingpunkte:
Trading points plus
60
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 15 Feb 2016 17:29

geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31510
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
433
Trading points minus
0

VorherigeNächste

Zurück zu Retro Games / Konsolen & Arcade

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Google [Bot] und 11 Gäste