Seite 147 von 177

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 27 Feb 2015 21:23
von Reinforced
Bild

geils teil... usb stick an mak supergun :sabber:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 28 Feb 2015 09:57
von turntablism
Hesch disi alli selber gmacht ?
Gibts da nochle meh infos derzue ?

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 28 Feb 2015 15:56
von Reinforced
nei ich nid :) hani vo eim im shmups forum abkauft. gitts glaubs no gar nienet zum chauffe

ev. mal da erhältlich

http://www.paradisearcadeshop.com/726-u ... sb-decoder

bruches mitem SF IV Mad Catz Stick X360 version het würkli kei lag cha aber je nach joystick typ lag ha het er gmeint...

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 28 Feb 2015 16:27
von turntablism
aha, ok

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 28 Feb 2015 22:32
von geosnow
Reinforced hat geschrieben:nei ich nid :) hani vo eim im shmups forum abkauft. gitts glaubs no gar nienet zum chauffe

ev. mal da erhältlich

http://www.paradisearcadeshop.com/726-u ... sb-decoder

bruches mitem SF IV Mad Catz Stick X360 version het würkli kei lag cha aber je nach joystick typ lag ha het er gmeint...


und wiä hebsches ad super gun?

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 01 Mär 2015 08:32
von Reinforced
isch en DB15-USB Adapter... strom zieht er diräkt dört drüber. Sogar de Turbofire funktion funktioniert via XBOX 360 controller

http://www.udgametech.blogspot.com
aber äbe de UD-USB converter isch no nid online

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 01 Mär 2015 11:38
von geosnow
aber du häschen? wiä muesi de ahschlüsse?

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 01 Mär 2015 11:41
von geosnow
aber du häschen? wiä muesi de ahschlüsse?

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 01 Mär 2015 12:38
von Reinforced
geosnow hat geschrieben:aber du häschen? wiä muesi de ahschlüsse?


ja, äbe eifach am controller port (db 15) adr mak ahschliesse und denn de usb controller ahhänke :)

edit:

mues säge gwüssi alti boards laufet ev. nid demit z.B. es Flying Shark hani nid gstartet becho. Controller abghänkt und voila es isch gange.

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 01 Mär 2015 17:13
von geosnow
neogeo controller port? gönd alli 6 buttons?

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 01 Mär 2015 17:41
von Reinforced
geosnow hat geschrieben:neogeo controller port? gönd alli 6 buttons?


bis jetzt hani nur 2 brucht aber söttet scho lut manual

https://drive.google.com/file/d/0B3FkmY ... dGY3M/edit

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 01 Mär 2015 20:31
von geosnow
wo häsch de kauft?

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 01 Mär 2015 20:52
von Reinforced
isch eifach für x360/ps3 sticks... im shmups forum ahgsproche aber es gitt en sicher bald uf dere siite au

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 01 Mär 2015 21:34
von geosnow
isch perfekt, han min MC TE stick no.

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 23 Apr 2015 05:33
von Marco_in_motion

Quelle
:herzli: :herzli: :herzli: Blast City :herzli: :herzli: :herzli:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 23 Apr 2015 07:49
von turntablism
vf3tb muss ich widermal in dc inehebbe

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 30 Apr 2015 16:01
von hanf
ich hans model 3 board will es isch s'beste 3d fight spiel ever!

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 04 Mai 2015 08:17
von turntablism
wenn ich ziit hätti würdi das mal probiere - isch no lässig... http://8bitplus.co.uk/projects/dreamcas ... i-cabinet/

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 04 Mai 2015 09:20
von turntablism
grad na poscht berchoo - ich freu mi scho uf uffahrt
Bild
Bild
Bild

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 04 Mai 2015 14:20
von Kretinou
Feveron :herzli:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 04 Mai 2015 18:23
von Marco_in_motion
suueri Post häsch becho :1thumb:

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 04 Mai 2015 19:01
von Kretinou

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 04 Mai 2015 21:07
von sirarthur
hab ich auf Arcade Heroes gesehen...cooles Video und gute Quali für das Alter...

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 05 Mai 2015 20:24
von geosnow
das sind no ziite gxi.

Re: Arcade Cabs

BeitragVerfasst: 06 Mai 2015 18:36
von Scarface
Edit