Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: mr.raw, Tatsujin

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 23 Jan 2015 18:09

funktioniert ! sooooo geil heh !
han de trafo ibaue und bi mir dihei hani jetzt 105V gmesse aber jetzt funktioniert au s cps2 und alli boards wo en lüfter drin hend

und s bild wabbert nöd mal - glück gha :1thumb:

ich han zerscht dra zwiiflet, well ich no es anders awsd cabinet han und das lauft mit em 110v stepdown ohni Problem. das cab staht aber am ne andere ort. isch no crazy wie spannig vo hushalt zu hushalt unterschiedlich chan sii. dä trafo hani im gschäft gmesse mit 99,5V und bi mir i de wohnig scho wider 105V
aber jetzt isch alles guet
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9873
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 23 Jan 2015 19:00

geil!
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31150
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
428
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 24 Jan 2015 12:09

das han ich geschter und hüt gschpillt
Dateianhänge
IMG_1127.JPG
IMG_1117.JPG
IMG_1116.JPG
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9873
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Marco_in_motion » 24 Jan 2015 12:13

cyvern isch ebe geil
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Beiträge: 7445
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Tradingpunkte:
Trading points plus
53
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Reinforced » 24 Jan 2015 14:20

lol nice

Bild
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
Benutzeravatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
 
Beiträge: 22193
Registriert: 05 Mär 2002 16:45
Tradingpunkte:
Trading points plus
138
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Avenger » 24 Jan 2015 14:22

haha, super gmacht! In ganz echt isch natürlich besser, ou wenn der automat chli eng isch.
Daran denke ich als an die tätigste Epoche meines Lebens.
Benutzeravatar
Avenger
Exil-Bärner
Exil-Bärner
 
Beiträge: 18054
Registriert: 26 Apr 2002 20:10
Wohnort: Soledurn
Tradingpunkte:
Trading points plus
43
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Reinforced » 24 Jan 2015 21:26

ab stage 2 super bass!!
3DS Gamertag:
Reinforced
3668 - 7842 - 9771
Benutzeravatar
Reinforced
TOAPLAN Forever!
TOAPLAN Forever!
 
Beiträge: 22193
Registriert: 05 Mär 2002 16:45
Tradingpunkte:
Trading points plus
138
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 24 Jan 2015 23:29

blödi frag: chasch darius arcade au uf eim Bildschirm spile ? ich mues mal diä Hardware checke...
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9873
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 25 Jan 2015 08:51

Nei...
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3771
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
115
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon hanf » 27 Jan 2015 15:15

nur mit mame ;)
Benutzeravatar
hanf
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 25160
Registriert: 11 Mär 2002 16:12
Wohnort: Winterthur (Seen)
Tradingpunkte:
Trading points plus
442
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 27 Jan 2015 15:32

oje mame

btw. hanf, isch nöd dis netzteil mal kaputt gange im egret ? was isch für eis gsii ? Wei-Ya P-271 ?
ich han es neus falls das isch und du interessi hesch ?
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9873
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 28 Jan 2015 12:32

Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9873
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Marco_in_motion » 28 Jan 2015 16:11

:lol:
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Beiträge: 7445
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Tradingpunkte:
Trading points plus
53
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon hanf » 28 Jan 2015 16:49

turntablism hat geschrieben:oje mame

btw. hanf, isch nöd dis netzteil mal kaputt gange im egret ? was isch für eis gsii ? Wei-Ya P-271 ?
ich han es neus falls das isch und du interessi hesch ?


kei ahnig, eis woni mal useme pony mark 3 usgschlachtet han... neus netzteil? tönt guet. isch kauft.
Benutzeravatar
hanf
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 25160
Registriert: 11 Mär 2002 16:12
Wohnort: Winterthur (Seen)
Tradingpunkte:
Trading points plus
442
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 28 Jan 2015 17:27

hanf hat geschrieben:
turntablism hat geschrieben:oje mame

btw. hanf, isch nöd dis netzteil mal kaputt gange im egret ? was isch für eis gsii ? Wei-Ya P-271 ?
ich han es neus falls das isch und du interessi hesch ?


kei ahnig, eis woni mal useme pony mark 3 usgschlachtet han... neus netzteil? tönt guet. isch kauft.

ICh han grad namal glueget ob das in es egret2 gaht, passt nöd.
Aber ich verkaufs der trotzdem gern wenns würkli wotsch. Es isch es weiya p271. Chasch uf de homepage vo weiya-huai electronics go luege.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9873
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 28 Jan 2015 20:24

Bruchsch nochhär eifach en 100V Stepdown, dass er ohne Probleme nochhär lauft! :-P
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3771
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
115
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon hanf » 28 Jan 2015 21:48

turntablism hat geschrieben:
hanf hat geschrieben:
turntablism hat geschrieben:oje mame

btw. hanf, isch nöd dis netzteil mal kaputt gange im egret ? was isch für eis gsii ? Wei-Ya P-271 ?
ich han es neus falls das isch und du interessi hesch ?


kei ahnig, eis woni mal useme pony mark 3 usgschlachtet han... neus netzteil? tönt guet. isch kauft.

ICh han grad namal glueget ob das in es egret2 gaht, passt nöd.
Aber ich verkaufs der trotzdem gern wenns würkli wotsch. Es isch es weiya p271. Chasch uf de homepage vo weiya-huai electronics go luege.


ich han eh nümm dä originalstecker vom egret dra... was chost dä spass?
Benutzeravatar
hanf
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 25160
Registriert: 11 Mär 2002 16:12
Wohnort: Winterthur (Seen)
Tradingpunkte:
Trading points plus
442
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 29 Jan 2015 08:10

es isch das: http://www.weiya.com.tw/products_detail ... R%20SUPPLY
aber muesch denn würklich 100v mache !
preis: 40.- inkl. versand

seisch wenn wotsch
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9873
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 29 Jan 2015 08:19

Achtung, hed de kei -5V me ... 3.3V bruchsch echt nor wenn JVS Zügs wotsch betriebe (also im ne E3, AWSD, Naomi etc.)
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3771
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
115
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 29 Jan 2015 08:26

für -5v han mer en negatron adapter bschtellt
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 9873
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Marco_in_motion » 30 Jan 2015 21:13

:Negatron:
geosnow hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) hat geschrieben:du bisch eifach en guete mensch.
Benutzeravatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Beiträge: 7445
Registriert: 02 Feb 2011 22:52
Wohnort: Züri Oberland wills super isch
Tradingpunkte:
Trading points plus
53
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon hanf » 31 Jan 2015 08:59

ich bruch -5v. wie chan mer sonen adapter bastle?
Benutzeravatar
hanf
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 25160
Registriert: 11 Mär 2002 16:12
Wohnort: Winterthur (Seen)
Tradingpunkte:
Trading points plus
442
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 31 Jan 2015 22:34

han so es kabel für de awsd, wo das chan.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31150
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
428
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Kretinou » 14 Feb 2015 17:00

Bild
http://www.arcade-team.com
Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1272
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Romandie
Tradingpunkte:
Trading points plus
5
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Kretinou » 27 Feb 2015 13:37

Bild
http://www.arcade-team.com
Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1272
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Romandie
Tradingpunkte:
Trading points plus
5
Trading points minus
0

VorherigeNächste

Zurück zu Retro Games / Konsolen & Arcade

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 2 Gäste