Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: mr.raw, Tatsujin

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Kretinou » 12 Jan 2015 18:04

Congrats hanf :1thumb:
Bild
http://www.arcade-team.com
Benutzeravatar
Kretinou
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Beiträge: 1272
Registriert: 15 Okt 2010 20:29
Wohnort: Romandie
Tradingpunkte:
Trading points plus
5
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 12 Jan 2015 23:28

OlDirty hat geschrieben:Genau und drum het ich gern so eine, aber ebe will wohl niemerd sin herge.


isch doch nur e frag vom pris. :vortex: wer bisch denn du überhaupt.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31268
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon OlDirty » 13 Jan 2015 17:31

En Neuistieger wo us de Flipperwelt chunt und jetzt uf de Suechi noch sim erste Candy Cab isch :-D . Aber ha evt öpis in Dütschland gfunde. Zerst aber mol go Probespiele bim Marcel :panik: und den richtig entscheide.
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 927
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon hanf » 14 Jan 2015 11:57

für 15khz isch au dä jaleco pony 2 no guet... dä isch wesentlich günstiger....
Benutzeravatar
hanf
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 25198
Registriert: 11 Mär 2002 16:12
Wohnort: Winterthur (Seen)
Tradingpunkte:
Trading points plus
443
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon OlDirty » 14 Jan 2015 16:57

Danke für de Tip. Gfallt mir halt optisch überhaupt nöd :? Ha jo jetzt Egret 2 mässig öpis am laufe, aber da chunt wohl nöd ganz günstig .
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 927
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon Fade » 14 Jan 2015 18:12

P O N Y esch geil!

:aufsmaul:
F B S
Benutzeravatar
Fade
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
 
Beiträge: 3268
Registriert: 30 Okt 2006 17:34
Wohnort: Southtown
Tradingpunkte:
Trading points plus
83
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 14 Jan 2015 20:50

Gege hesch jetzt das Pony vom boergi kauft?

Welcome Roger... E2 chond scho, Geduld bringt Rosen!
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3776
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
115
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 14 Jan 2015 21:26

ja, hani, bins eifach nonig go hole. ;) aber isch geil, chan denn grad 6 vertikal shooters innehebe. bringt platz.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31268
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 15 Jan 2015 06:04

jetzt hesch ja platz gschaffet zum s`pony in stall stelle

isch alles guet gange geschter, lueg da...
Dateianhänge
20150115_061025.jpg
20150115_061058.jpg
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10203
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 15 Jan 2015 07:06

S AWSD isch ja quasi mint. Schön gxehts us. Lauft de Sound bim FZ?
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31268
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 15 Jan 2015 07:09

geosnow hat geschrieben:Lauft de Sound bim FZ?

jep lauft :herzli:
ich nime hüt abig es paar platine mithei zum spile und teschte
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10203
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 21 Jan 2015 15:20

du mastercello...im ao hesch gschribbe du hegsch s gliiche problem mit em weiya psu gha - dass wenn 110v stepdown hesch, problem verursacht. wie hesch du das bi dim egret 3 glöst gha ?

ich han mir jetzt en transformator p230V s100V, 14A, 50-60Hz, 1400VA gorderet und probier dä grad is cab ibaue. hoffe es funktioniert. susch hani no es neus netzteil direkt bi weiya(huai electronics) bschtellt, wo ich in öppe einer wuche bechume.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10203
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 21 Jan 2015 15:32

Ganz eifach: en Stepdown kauft wo genau 100V usgit!

Die meiste wo chasch chaufe halbiere ebe nur d'Igangsspanning.
Die lieht ebe meisten bi 230-240V - de facto hesch also de i de Meiste Fäll 115V und meh wo is Cab ine losch.
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3776
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
115
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 21 Jan 2015 15:35

mastercello hat geschrieben:Ganz eifach: en Stepdown kauft wo genau 100V usgit!

wo hesch denn dä gfunde ? han gsuecht aber nix gseh.
egal, ich gib denn bscheid obs mit em trafo klappt hät
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10203
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 21 Jan 2015 19:59

De wo ich dir verchauft gaht doch.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31268
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 22 Jan 2015 05:39

geosnow hat geschrieben:De wo ich dir verchauft gaht doch.

ja, er gaht, zickt aber mit mim atomiswave board und mit mim cps2, ich vermuete dass de chaschte zvill volt (118V gemessen) überchunnt. 100V isch gnueg. ich mach jetzt en trafo ine. no problem
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10203
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 22 Jan 2015 07:04

turntablism hat geschrieben:wo hesch denn dä gfunde ? han gsuecht aber nix gseh.


Uf ebay...ged settig met Dual Voltage Output (100V & 110V)
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3776
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
115
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon philsublime » 22 Jan 2015 13:36

mastercello hat geschrieben:
turntablism hat geschrieben:wo hesch denn dä gfunde ? han gsuecht aber nix gseh.


Uf ebay...ged settig met Dual Voltage Output (100V & 110V)


De hesch du mer mol agä:

http://www.ebay.ch/itm/251142982281?ssP ... 1438.l2649
Uf der Suechi nach:

Pony Mk II 19
Toaplan Shooter Platine: Fire Shark, Slap Fight
Benutzeravatar
philsublime
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 335
Registriert: 18 Dez 2013 22:22
Wohnort: Luzärn
Tradingpunkte:
Trading points plus
25
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon hanf » 22 Jan 2015 13:46

ich han min 500W 100V spannigswandler für 160 stutz im pusterla kauft/bstellt. swiss made :) er isch au recht stabil. er häts gschafft mir d'sicherig vom huus usezhaue bevor er selber an aaschlag cho isch...
Benutzeravatar
hanf
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 25198
Registriert: 11 Mär 2002 16:12
Wohnort: Winterthur (Seen)
Tradingpunkte:
Trading points plus
443
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 22 Jan 2015 14:11

philsublime hat geschrieben:
mastercello hat geschrieben:
turntablism hat geschrieben:wo hesch denn dä gfunde ? han gsuecht aber nix gseh.


Uf ebay...ged settig met Dual Voltage Output (100V & 110V)


De hesch du mer mol agä:

http://www.ebay.ch/itm/251142982281?ssP ... 1438.l2649


Genau...de hed 110V und 100V Usgang.
Han genau dä eifach nur 300VA, langt au!
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3776
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
115
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon geosnow » 22 Jan 2015 17:26

turntablism hat geschrieben:
geosnow hat geschrieben:De wo ich dir verchauft gaht doch.

ja, er gaht, zickt aber mit mim atomiswave board und mit mim cps2, ich vermuete dass de chaschte zvill volt (118V gemessen) überchunnt. 100V isch gnueg. ich mach jetzt en trafo ine. no problem


Komisch. S Progear isch ja bi mir gloffe. Wotsch susch de ander converter. Händ aber beidi glich usgxeh.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 31268
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
430
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 23 Jan 2015 06:05

easy, chume bald de trafo über
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10203
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 23 Jan 2015 09:53

...bald isch jetzt gschnell gange, am abig gahts denn wiiters..
Dateianhänge
PICT7565.JPG
PICT7565.JPG (27.71 KiB) 5504-mal betrachtet
PICT7564.JPG
PICT7564.JPG (28.28 KiB) 5504-mal betrachtet
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10203
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon mastercello » 23 Jan 2015 10:03

Wenn de so ibausch (ohni Metalghüüs drum ume), chan eifach si das s'Bild den liecht "waberet"
Aber luegsch mol, evtl. hesch jo Glück.
Benutzeravatar
mastercello
Candy Cab Addict
Candy Cab Addict
 
Beiträge: 3776
Registriert: 29 Jun 2006 10:37
Tradingpunkte:
Trading points plus
115
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Beitragvon turntablism » 23 Jan 2015 10:07

no problem, wird denn schono abschirmt
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 10203
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: Zürcher Unterländer Dräcksloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
40
Trading points minus
0

VorherigeNächste

Zurück zu Retro Games / Konsolen & Arcade

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Google [Bot] und 6 Gäste