Arcade Cabs

Hier geht's um Classics!

Moderators: mr.raw, Tatsujin

Re: Arcade Cabs

Postby The Sheep » 23 Jul 2017 21:22

ja, müessti. Namco UK het mer gschriebe ab Juli. Zäme mit em neue Mario Kart
User avatar
The Sheep
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
 
Posts: 3528
Joined: 06 Oct 2010 23:37
Trading points:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby Marco_in_motion » 23 Jul 2017 21:45

:wixer: :wixer: :wixer: :wixer:
geosnow wrote:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) wrote:du bisch eifach en guete mensch.
User avatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Posts: 6987
Joined: 02 Feb 2011 22:52
Location: Züri Oberland wills super isch
Trading points:
Trading points plus
49
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby meyerli » 14 Aug 2017 19:42

Bim 4-CH AMP 838-13475 vo Sega funktionered de eint CH nöm. Gnauer gseit chunt uf de hindere Boxe kein Ton me use (weni umstecke uf de vordere und di hindere funktioniered, s Problem isch aso de AMP).

Das isch nöd mine, aber so gseht er us:
https://www.worthpoint.com/worthopedia/ ... 1818898041

Wie chani de Fehler chli igrenze? D Sicherige teste (Durchgang langed?), und suscht? Verstah nöd vil vo Elektronik, aber wenen eh mues ersetze chani nöd vil kaput mache...
User avatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1246
Joined: 13 Dec 2002 13:13
Trading points:
Trading points plus
80
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby geosnow » 14 Aug 2017 22:11

was isch den das für en chaschte?
User avatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Posts: 30666
Joined: 06 Mar 2002 08:44
Trading points:
Trading points plus
416
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby meyerli » 15 Aug 2017 04:29

En Daytona 2 Twin
User avatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1246
Joined: 13 Dec 2002 13:13
Trading points:
Trading points plus
80
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby geosnow » 18 Aug 2017 18:42

User avatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Posts: 30666
Joined: 06 Mar 2002 08:44
Trading points:
Trading points plus
416
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby vectrex » 18 Aug 2017 19:24

geosnow wrote:https://www.ricardo.ch/kaufen/games-und ... 312/?cta=1


Chauffsch Tader Blade ?
vectrex
Pro Gamer
Pro Gamer
 
Posts: 1500
Joined: 13 Mar 2002 17:12
Trading points:
Trading points plus
303
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby geosnow » 18 Aug 2017 20:31

hehe.
User avatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Posts: 30666
Joined: 06 Mar 2002 08:44
Trading points:
Trading points plus
416
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby meyerli » 27 Aug 2017 16:46

Chamer en Emulator wie MAME mit mene richtige Cab verbinde, so das z.B. 2 Lüt uf MAME und 2 Lüt amene Racer hocked für es 4-Player Spiel?
Vilicht en doofi Frag, aber ich kan kei Ahnig vo Emulator :oops:
User avatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1246
Joined: 13 Dec 2002 13:13
Trading points:
Trading points plus
80
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby The Sheep » 27 Aug 2017 17:15

MAME erfasst eigentlich alli Informatione wo vom Spiel chöme. Warum söll mers nid mit me ächte Simulator verbinde chönne.

Da spielt eine MAME ufem Daytona Cab mit Force Feedback:
https://www.youtube.com/watch?v=-d-_8Vt5Krk
User avatar
The Sheep
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
 
Posts: 3528
Joined: 06 Oct 2010 23:37
Trading points:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby meyerli » 27 Aug 2017 18:04

Danke, muesi demfall afange inelese und teste.

S Ziel wäri Daytona 2 uf mene Rasperry emuliere und as Live Monitor mit 1 zuesätzliche Bildschirm bruche. Als Alternative für es zuesätzlichs Model 3 Board.

https://m.youtube.com/watch?v=9tKHc4EMfO0
User avatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1246
Joined: 13 Dec 2002 13:13
Trading points:
Trading points plus
80
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby The Sheep » 27 Aug 2017 20:07

Da git mer plus minus 1-2 Mill us für en Daytona und will en 30 Franke Himbeeri Computer ibaue ? Nimm en richtige PC! Grad für Racing Games mit 3D Grafik und Analog input würdi dir empfähle nid am Emulator zspare.
User avatar
The Sheep
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
 
Posts: 3528
Joined: 06 Oct 2010 23:37
Trading points:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby geosnow » 27 Aug 2017 20:13

uf ukvac verchauft einen en scud race für 150. bzw eifach s model 3 board.
User avatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Posts: 30666
Joined: 06 Mar 2002 08:44
Trading points:
Trading points plus
416
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby meyerli » 28 Aug 2017 04:53

Ich woten nöd ibaue, sondern separat als live Monitor laufe la. Weni es Vermöge für en PC usgib chani grad so guet es Model 3 Board mit Daytona 2 hole. Aber grundsätzlich spilts kei Rolle ob hinderem TV de en Raspberry oder en PC staht.
Gaht jetzt me mal ums usprobiere...
User avatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1246
Joined: 13 Dec 2002 13:13
Trading points:
Trading points plus
80
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby turntablism » 28 Aug 2017 20:01

https://mobile.twitter.com/mattbrailsfo ... 5146950659
Lol. Isch no cooli idee mit dem chlinä outrun projekt
User avatar
turntablism
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
 
Posts: 8558
Joined: 14 Feb 2011 12:20
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
36
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby fifi » 28 Aug 2017 20:21

meyerli, due mal ufem audioboard sicherig durepiepse als erschts.

2) caps aluege öb usgloffe sind oder sich ufbläht händ
3) IC's und glichrichter beguetachte öb chli blöterli oder cracks gsehsch vo aug

das chönnt dir en hiwies liefere...
User avatar
fifi
Rookie Gamer
 
Posts: 230
Joined: 06 Jul 2016 17:34
Trading points:
Trading points plus
9
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby meyerli » 30 Aug 2017 10:46

Danke.
Durchgang bi de Sicherige schint guet si. Au gsehni grad ken offesichtliche defekt, allerdings müesti s Board zerst nachli putze. Isch aber na schwer dra here cho.
Mer fallt uf das + und - vo de beide Front Lutsprecher zämeglötet worde isch. Nime das na vonenand und teste namal zum vilicht s Problem nachli chöne igrenze.
User avatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1246
Joined: 13 Dec 2002 13:13
Trading points:
Trading points plus
80
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby fifi » 30 Aug 2017 14:44

den wirds wohl mono sie.

vlt falschi impedanz ?
User avatar
fifi
Rookie Gamer
 
Posts: 230
Joined: 06 Jul 2016 17:34
Trading points:
Trading points plus
9
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby meyerli » 30 Aug 2017 16:25

Isch en 4 Channel AMP wo nur na Mono lauft, drum sinds zämeglötet gsi. Han seb weggno und 2 defekti Bahne überbrückt aber lauft nur uf 1 Lutsprecher vo 4. Das isch nüt für mini Skills, die 2 Überbrückige hend mi scho gschafft :kicher:
Impedanz isch ok, miteme andere funktioniert alles.
User avatar
meyerli
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1246
Joined: 13 Dec 2002 13:13
Trading points:
Trading points plus
80
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby fifi » 31 Aug 2017 06:20

transe und/oder poweramps futsch demfalls...
User avatar
fifi
Rookie Gamer
 
Posts: 230
Joined: 06 Jul 2016 17:34
Trading points:
Trading points plus
9
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby turntablism » 24 Nov 2017 23:02

User avatar
turntablism
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
 
Posts: 8558
Joined: 14 Feb 2011 12:20
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
36
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby geosnow » 24 Nov 2017 23:14

Also the Strike fighter würdets uf Luzern liefere.
User avatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Posts: 30666
Joined: 06 Mar 2002 08:44
Trading points:
Trading points plus
416
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby turntablism » 29 Nov 2017 14:47

lol :typej: ha mer sones chinder go-kart spiel gholt :lol: made in taiwan
nimms mal unter d`lupe wenni ziit han.
WTF :groel:
Attachments
thumbnail.jpg
thumbnail (5).jpg
thumbnail (2).jpg
User avatar
turntablism
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
 
Posts: 8558
Joined: 14 Feb 2011 12:20
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
36
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby Marco_in_motion » 29 Nov 2017 15:19

lol, was lauft für hardware drin? Chihiro?
geosnow wrote:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) wrote:du bisch eifach en guete mensch.
User avatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Posts: 6987
Joined: 02 Feb 2011 22:52
Location: Züri Oberland wills super isch
Trading points:
Trading points plus
49
Trading points minus
0

Re: Arcade Cabs

Postby turntablism » 29 Nov 2017 15:24

hehhehhe, kei ahnig aber ich vermuete en pc und kei üblich bekannti arcade hardware.
ha leider bitz wenig ziit momentan. mues das ding denn no chöpfe dass is in erste stock bringe chan wos denn mal untersuecht wird...
User avatar
turntablism
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
 
Posts: 8558
Joined: 14 Feb 2011 12:20
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
36
Trading points minus
0

PreviousNext

Return to Retro Games / Konsolen & Arcade

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 7 guests