The(G)Forum - Abtrugg since 1999

www.thegforum.ch | www.thegnet.ch



It is currently 17 Oct 2017 23:22

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4045 posts ]  Go to page Previous  1 ... 158, 159, 160, 161, 162
Author Message
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 23 Jul 2017 22:22 
Offline
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
User avatar

Joined: 07 Oct 2010 00:37
Posts: 3014
Trading points:
Trading points plus
36
Trading points minus
0
ja, müessti. Namco UK het mer gschriebe ab Juli. Zäme mit em neue Mario Kart


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 23 Jul 2017 22:45 
Offline
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
User avatar

Joined: 02 Feb 2011 23:52
Posts: 6586
Location: Züri Oberland wills super isch
Trading points:
Trading points plus
41
Trading points minus
0
:wixer: :wixer: :wixer: :wixer:

_________________
geosnow wrote:
du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) wrote:
du bisch eifach en guete mensch.


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 14 Aug 2017 20:42 
Offline
Gamer Advanced
Gamer Advanced
User avatar

Joined: 13 Dec 2002 14:13
Posts: 1202
Trading points:
Trading points plus
77
Trading points minus
0
Bim 4-CH AMP 838-13475 vo Sega funktionered de eint CH nöm. Gnauer gseit chunt uf de hindere Boxe kein Ton me use (weni umstecke uf de vordere und di hindere funktioniered, s Problem isch aso de AMP).

Das isch nöd mine, aber so gseht er us:
https://www.worthpoint.com/worthopedia/ ... 1818898041

Wie chani de Fehler chli igrenze? D Sicherige teste (Durchgang langed?), und suscht? Verstah nöd vil vo Elektronik, aber wenen eh mues ersetze chani nöd vil kaput mache...


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 14 Aug 2017 23:11 
Offline
VIP-Member
VIP-Member
User avatar

Joined: 06 Mar 2002 09:44
Posts: 29750
Trading points:
Trading points plus
403
Trading points minus
0
was isch den das für en chaschte?

_________________
https://www.ricardo.ch/online-shop/geosnow/?SellerNickName=Geosnow&SortingType=2


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 15 Aug 2017 05:29 
Offline
Gamer Advanced
Gamer Advanced
User avatar

Joined: 13 Dec 2002 14:13
Posts: 1202
Trading points:
Trading points plus
77
Trading points minus
0
En Daytona 2 Twin


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 18 Aug 2017 19:42 
Offline
VIP-Member
VIP-Member
User avatar

Joined: 06 Mar 2002 09:44
Posts: 29750
Trading points:
Trading points plus
403
Trading points minus
0
https://www.ricardo.ch/kaufen/games-und ... 312/?cta=1

_________________
https://www.ricardo.ch/online-shop/geosnow/?SellerNickName=Geosnow&SortingType=2


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 18 Aug 2017 20:24 
Offline
Gamer Advanced
Gamer Advanced

Joined: 13 Mar 2002 18:12
Posts: 1457
Trading points:
Trading points plus
301
Trading points minus
0
geosnow wrote:
https://www.ricardo.ch/kaufen/games-und ... 312/?cta=1


Chauffsch Tader Blade ?


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 18 Aug 2017 21:31 
Offline
VIP-Member
VIP-Member
User avatar

Joined: 06 Mar 2002 09:44
Posts: 29750
Trading points:
Trading points plus
403
Trading points minus
0
hehe.

_________________
https://www.ricardo.ch/online-shop/geosnow/?SellerNickName=Geosnow&SortingType=2


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 27 Aug 2017 17:46 
Offline
Gamer Advanced
Gamer Advanced
User avatar

Joined: 13 Dec 2002 14:13
Posts: 1202
Trading points:
Trading points plus
77
Trading points minus
0
Chamer en Emulator wie MAME mit mene richtige Cab verbinde, so das z.B. 2 Lüt uf MAME und 2 Lüt amene Racer hocked für es 4-Player Spiel?
Vilicht en doofi Frag, aber ich kan kei Ahnig vo Emulator :oops:


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 27 Aug 2017 18:15 
Offline
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
User avatar

Joined: 07 Oct 2010 00:37
Posts: 3014
Trading points:
Trading points plus
36
Trading points minus
0
MAME erfasst eigentlich alli Informatione wo vom Spiel chöme. Warum söll mers nid mit me ächte Simulator verbinde chönne.

Da spielt eine MAME ufem Daytona Cab mit Force Feedback:
https://www.youtube.com/watch?v=-d-_8Vt5Krk


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 27 Aug 2017 19:04 
Offline
Gamer Advanced
Gamer Advanced
User avatar

Joined: 13 Dec 2002 14:13
Posts: 1202
Trading points:
Trading points plus
77
Trading points minus
0
Danke, muesi demfall afange inelese und teste.

S Ziel wäri Daytona 2 uf mene Rasperry emuliere und as Live Monitor mit 1 zuesätzliche Bildschirm bruche. Als Alternative für es zuesätzlichs Model 3 Board.

https://m.youtube.com/watch?v=9tKHc4EMfO0


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 27 Aug 2017 21:07 
Offline
Hardcore Gamer
Hardcore Gamer
User avatar

Joined: 07 Oct 2010 00:37
Posts: 3014
Trading points:
Trading points plus
36
Trading points minus
0
Da git mer plus minus 1-2 Mill us für en Daytona und will en 30 Franke Himbeeri Computer ibaue ? Nimm en richtige PC! Grad für Racing Games mit 3D Grafik und Analog input würdi dir empfähle nid am Emulator zspare.


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 27 Aug 2017 21:13 
Offline
VIP-Member
VIP-Member
User avatar

Joined: 06 Mar 2002 09:44
Posts: 29750
Trading points:
Trading points plus
403
Trading points minus
0
uf ukvac verchauft einen en scud race für 150. bzw eifach s model 3 board.

_________________
https://www.ricardo.ch/online-shop/geosnow/?SellerNickName=Geosnow&SortingType=2


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 28 Aug 2017 05:53 
Offline
Gamer Advanced
Gamer Advanced
User avatar

Joined: 13 Dec 2002 14:13
Posts: 1202
Trading points:
Trading points plus
77
Trading points minus
0
Ich woten nöd ibaue, sondern separat als live Monitor laufe la. Weni es Vermöge für en PC usgib chani grad so guet es Model 3 Board mit Daytona 2 hole. Aber grundsätzlich spilts kei Rolle ob hinderem TV de en Raspberry oder en PC staht.
Gaht jetzt me mal ums usprobiere...


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 28 Aug 2017 21:01 
Offline
Hardcore Gamer Advanced
Hardcore Gamer Advanced
User avatar

Joined: 14 Feb 2011 13:20
Posts: 7962
Location: im gülleloch
Trading points:
Trading points plus
31
Trading points minus
0
https://mobile.twitter.com/mattbrailsfo ... 5146950659
Lol. Isch no cooli idee mit dem chlinä outrun projekt

_________________
Sent from my Gülleloch using Logitech Keyboard
http://yodel-arcade.blogspot.ch/
https://www.youtube.com/user/Fanaticcism
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 28 Aug 2017 21:21 
Offline
Rookie Gamer
User avatar

Joined: 06 Jul 2016 18:34
Posts: 184
Trading points:
Trading points plus
0
Trading points minus
0
meyerli, due mal ufem audioboard sicherig durepiepse als erschts.

2) caps aluege öb usgloffe sind oder sich ufbläht händ
3) IC's und glichrichter beguetachte öb chli blöterli oder cracks gsehsch vo aug

das chönnt dir en hiwies liefere...


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 30 Aug 2017 11:46 
Offline
Gamer Advanced
Gamer Advanced
User avatar

Joined: 13 Dec 2002 14:13
Posts: 1202
Trading points:
Trading points plus
77
Trading points minus
0
Danke.
Durchgang bi de Sicherige schint guet si. Au gsehni grad ken offesichtliche defekt, allerdings müesti s Board zerst nachli putze. Isch aber na schwer dra here cho.
Mer fallt uf das + und - vo de beide Front Lutsprecher zämeglötet worde isch. Nime das na vonenand und teste namal zum vilicht s Problem nachli chöne igrenze.


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 30 Aug 2017 15:44 
Offline
Rookie Gamer
User avatar

Joined: 06 Jul 2016 18:34
Posts: 184
Trading points:
Trading points plus
0
Trading points minus
0
den wirds wohl mono sie.

vlt falschi impedanz ?


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 30 Aug 2017 17:25 
Offline
Gamer Advanced
Gamer Advanced
User avatar

Joined: 13 Dec 2002 14:13
Posts: 1202
Trading points:
Trading points plus
77
Trading points minus
0
Isch en 4 Channel AMP wo nur na Mono lauft, drum sinds zämeglötet gsi. Han seb weggno und 2 defekti Bahne überbrückt aber lauft nur uf 1 Lutsprecher vo 4. Das isch nüt für mini Skills, die 2 Überbrückige hend mi scho gschafft :kicher:
Impedanz isch ok, miteme andere funktioniert alles.


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Arcade Cabs
PostPosted: 31 Aug 2017 07:20 
Offline
Rookie Gamer
User avatar

Joined: 06 Jul 2016 18:34
Posts: 184
Trading points:
Trading points plus
0
Trading points minus
0
transe und/oder poweramps futsch demfalls...


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4045 posts ]  Go to page Previous  1 ... 158, 159, 160, 161, 162

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group