Neo Geo AES Problem....

Hier geht's um Classics!

Moderators: mr.raw, Tatsujin

Neo Geo AES Problem....

Postby sosh_85 » 19 Jun 2017 16:42

Hallo zämme


ev weiss öber warum..... en bekannte vo mer hett problem das sis kof 98 ned full screen läuft uf sinere US neo geo aes :heul:

weiss öber was problem esch ? merci für euchi antworte :herzli:




Image
SNK <3
User avatar
sosh_85
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1188
Joined: 13 Nov 2016 13:22
Trading points:
Trading points plus
45
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby geosnow » 19 Jun 2017 16:47

16:9 chnopf uf de fernbedienig drucke.
User avatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Posts: 30727
Joined: 06 Mar 2002 08:44
Trading points:
Trading points plus
416
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby sosh_85 » 19 Jun 2017 16:47

geosnow wrote:16:9 chnopf uf de fernbedienig drucke.



er meint es esch en 4:3 tv :-)
SNK <3
User avatar
sosh_85
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1188
Joined: 13 Nov 2016 13:22
Trading points:
Trading points plus
45
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby Mr. Heli » 19 Jun 2017 16:48

s bildformat chasch im menu istelle, also mir wär kan tv bekannt wo nume 4:3 macht.
Mr. Heli
Gamer
Gamer
 
Posts: 559
Joined: 05 Mar 2016 16:52
Trading points:
Trading points plus
13
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby sosh_85 » 19 Jun 2017 16:50

Mr. Heli wrote:s bildformat chasch im menu istelle, also mir wär kan tv bekannt wo nume 4:3 macht.



ha zersch na öberleit ebs kabel problem macht....aber joa gibs ihm mol so weiter :-) merciiiiiiiiii :1thumb:
SNK <3
User avatar
sosh_85
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1188
Joined: 13 Nov 2016 13:22
Trading points:
Trading points plus
45
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby sosh_85 » 19 Jun 2017 16:57

so er meint so wie ufem foto esch 4:3 wenn er 16:9 i stellt...wird bild no chliner.....
SNK <3
User avatar
sosh_85
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1188
Joined: 13 Nov 2016 13:22
Trading points:
Trading points plus
45
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby geosnow » 19 Jun 2017 18:31

Chönt mer mit dem unibios testen.
User avatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Posts: 30727
Joined: 06 Mar 2002 08:44
Trading points:
Trading points plus
416
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby sosh_85 » 19 Jun 2017 19:18

geosnow wrote:Chönt mer mit dem unibios testen.


gli gli ;) aber nützt ihm nüt hehe
SNK <3
User avatar
sosh_85
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1188
Joined: 13 Nov 2016 13:22
Trading points:
Trading points plus
45
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby philsublime » 19 Jun 2017 21:04

Nor be kof98?
Uf der Suechi nach:

Pony Mk II 19
Muchi Muchi Pork PCB, Viper Phase 1 NV PCB
Toaplan Shooter Platine: Fire Shark, Truxton 1+2, Slap Fight
User avatar
philsublime
Rookie Advanced
 
Posts: 316
Joined: 18 Dec 2013 22:22
Location: Luzärn
Trading points:
Trading points plus
20
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby sosh_85 » 20 Jun 2017 03:15

philsublime wrote:Nor be kof98?


er hett na : nam1975 und samurai spirits 2 und kof98

daa kof98 läuft ned full screen
SNK <3
User avatar
sosh_85
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1188
Joined: 13 Nov 2016 13:22
Trading points:
Trading points plus
45
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby Marco_in_motion » 20 Jun 2017 06:19

kof 98 schiint es Möngeli z'sii :lol:

Edith : ich han das bi de PC-Engine au, aber bi allne Games, det isches es Spannigsproblem vo eim Pin im RGB-Kabel.
Aber wänn dim Kumpel sini andere Games ok laufed und nur kof98 tumm tuet hani echt kei Ahnig sorry...
geosnow wrote:du bisch eifach en guete mensch.
Mastler(P) wrote:du bisch eifach en guete mensch.
User avatar
Marco_in_motion
Joystick-Kampfsau
Joystick-Kampfsau
 
Posts: 7020
Joined: 02 Feb 2011 22:52
Location: Züri Oberland wills super isch
Trading points:
Trading points plus
49
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby philsublime » 20 Jun 2017 06:49

Chönnt scho es Kabelproblem si. Esch ned PAL / NTSC ou so das es de Effekt cha ha?
Uf der Suechi nach:

Pony Mk II 19
Muchi Muchi Pork PCB, Viper Phase 1 NV PCB
Toaplan Shooter Platine: Fire Shark, Truxton 1+2, Slap Fight
User avatar
philsublime
Rookie Advanced
 
Posts: 316
Joined: 18 Dec 2013 22:22
Location: Luzärn
Trading points:
Trading points plus
20
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby sosh_85 » 20 Jun 2017 06:56

hm ja esch huere komisch....oder sini us konsole meint sie hett es PAL modul igsteckt :-0
SNK <3
User avatar
sosh_85
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1188
Joined: 13 Nov 2016 13:22
Trading points:
Trading points plus
45
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby philsublime » 20 Jun 2017 09:38

sosh_85 wrote:hm ja esch huere komisch....oder sini us konsole meint sie hett es PAL modul igsteckt :-0


Genau
Uf der Suechi nach:

Pony Mk II 19
Muchi Muchi Pork PCB, Viper Phase 1 NV PCB
Toaplan Shooter Platine: Fire Shark, Truxton 1+2, Slap Fight
User avatar
philsublime
Rookie Advanced
 
Posts: 316
Joined: 18 Dec 2013 22:22
Location: Luzärn
Trading points:
Trading points plus
20
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby blabla » 20 Jun 2017 09:55

aschtändigs Kabu choufä: https://www.retrogamingcables.co.uk/neo ... ereo-sound
multibios ibouä http://unibios.free.fr/

US NeoGeo isch wüäscht :o
inaktiv.
blabla
Gamer
Gamer
 
Posts: 602
Joined: 23 Jun 2011 11:05
Trading points:
Trading points plus
6
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby sosh_85 » 20 Jun 2017 12:41

blabla wrote:aschtändigs Kabu choufä: https://www.retrogamingcables.co.uk/neo ... ereo-sound
multibios ibouä http://unibios.free.fr/

US NeoGeo isch wüäscht :o


definitiv ;) möcht ou keis us

das kabel hett er sogar....
SNK <3
User avatar
sosh_85
Gamer Advanced
Gamer Advanced
 
Posts: 1188
Joined: 13 Nov 2016 13:22
Trading points:
Trading points plus
45
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby sirarthur » 21 Jun 2017 05:57

chan scho es kabelproblem sii, bi rgb isch doch ein pin fürs umschalte auf 16:9 verantwortlich, evtl. gitts dött es problem, wobii das dänn ja bi allne games sii müäst.
User avatar
sirarthur
Pro Gamer Advanced
Pro Gamer Advanced
 
Posts: 2270
Joined: 23 Oct 2002 18:26
Trading points:
Trading points plus
134
Trading points minus
0

Re: Neo Geo AES Problem....

Postby fifi » 21 Jun 2017 14:16

strange wenns nur eis game betrifft....

Wür mal Pin 8 am SCART Kabel checke:
8 TV/AV-Umschaltung/Seitenverhältnis (Schaltspannung): Level 0 = 0..2 V– = TV (Standard), Level 1A = 4,5..7 V– = AV (16:9), Level 1B = 9,5..12 V– = AV (4:3) @ Ri > 10k Ohm
User avatar
fifi
Rookie Gamer
 
Posts: 231
Joined: 06 Jul 2016 17:34
Trading points:
Trading points plus
9
Trading points minus
0


Return to Retro Games / Konsolen & Arcade

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests