DIY Arcade Joystick

Hier geht's um Classics!

Moderatoren: mr.raw, Tatsujin

Re: DIY Arcade Joystick

Beitragvon Shadow » 08 Nov 2017 23:05

han sowas zoge:
https://www.ebay.ch/itm/Mayflash-Arcade ... 41cceebca7

denn richtigi sticks und buttons ineglötet, bescht. lauft immer no super. muess ja keis hardcore holz/metall/gold ghüüs sii oder?
Cheers, SHADOW
Administrator > | The(G)Forum | The(G)Net | GNN.ch |

| XBL: shady2442 | PSN: Lando2442 | Wii U: Shadow2442 | For Sale Stuff! | http://old.thegforum.ch | PCE Daisakusen - we luv PCE!


Bild
Benutzeravatar
Shadow
Administrator
Administrator
 
Beiträge: 51113
Registriert: 04 Mär 2002 19:18
Wohnort: Zürich, Switzerland
Tradingpunkte:
Trading points plus
482
Trading points minus
2

Re: DIY Arcade Joystick

Beitragvon geosnow » 09 Nov 2017 22:18

Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30898
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: DIY Arcade Joystick

Beitragvon OlDirty » 10 Nov 2017 21:19

merkt doch kei Sau die paar ms Inputlag. I cha mir da echt nöd vorstelle. Aber jo, git jo au sonig wo anscheinend merked wenns es frame z'langsam oder zschnell lauft es Game :roll:
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 813
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Re: DIY Arcade Joystick

Beitragvon turntablism » 10 Nov 2017 21:56

Isch ja ziemlich schwirig selber, gfühlt, z'sschätze wievill ms läg das hesch...
Ha aber scho mal en ziemliche unterschied gmerkt vo me emulator zum original.
Wenn shooters spillsch, isch es wahrschinlich am eifachste z merke/gspüre. Fighter spiel weiss i nöd, well ich kei spile.
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8767
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: DIY Arcade Joystick

Beitragvon OlDirty » 10 Nov 2017 22:12

Jo nur bini de Meinig das 20ms Lag nöd merksch. Cha mir da eifach nur sehr schwer vorstelle. Da isch öpe so wie wenn mer Klangfarb a Lutsprecherkabel goht go useghöre. Nöd alles wo messabar isch cha mer au fühle. Aber vll git's jo würkli so Lüt wo da merked. Kei Ahnig. Das mit enere Emulation isch jo den wieder ganz e anderi Gschicht. Wenn do Slowdowns usw nöd stimmed merkt mer das sicher mol schneller mol no. Aber das sind jo den au nöd nur 20ms ;)
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 813
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Re: DIY Arcade Joystick

Beitragvon geosnow » 10 Nov 2017 22:14

Spiel mal SFIII 3rd strike uf em dreamcast.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30898
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: DIY Arcade Joystick

Beitragvon turntablism » 10 Nov 2017 23:24

geosnow hat geschrieben:Spiel mal SFIII 3rd strike uf em dreamcast.

Was wotsch demit säge ?

Übrigens au nöd vergesse, falls am ne neue tv spillsch, uf spielemodus umschalte :vortex:
Benutzeravatar
turntablism
Serious Hardcore Gamer
Serious Hardcore Gamer
 
Beiträge: 8767
Registriert: 14 Feb 2011 12:20
Wohnort: im gülleloch
Tradingpunkte:
Trading points plus
39
Trading points minus
0

Re: DIY Arcade Joystick

Beitragvon geosnow » 10 Nov 2017 23:34

es hät es paar frames lag. au uf CRTs.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30898
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Re: DIY Arcade Joystick

Beitragvon OlDirty » 11 Nov 2017 11:26

Also, den chunt das einte Frame wo sonen Joystick maximal Lag het mit was au immer für emene Adapter genau gar nöd druf a.
Benutzeravatar
OlDirty
Gamer
Gamer
 
Beiträge: 813
Registriert: 06 Jan 2015 17:09
Tradingpunkte:
Trading points plus
4
Trading points minus
0

Re: DIY Arcade Joystick

Beitragvon geosnow » 11 Nov 2017 15:39

OlDirty hat geschrieben:Also, den chunt das einte Frame wo sonen Joystick maximal Lag het mit was au immer für emene Adapter genau gar nöd druf a.


Nur grad das Spiel. :kicher:

Aber es chunt scho druf ah. wenns nöd so wär, müestisch au alli bemani oder Rockstar games niä kalibriere.
Benutzeravatar
geosnow
VIP-Member
VIP-Member
 
Beiträge: 30898
Registriert: 06 Mär 2002 08:44
Tradingpunkte:
Trading points plus
419
Trading points minus
0

Vorherige

Zurück zu Retro Games / Konsolen & Arcade

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 7 Gäste